Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Espanyol - Valencia
0,2
Valencia je v zadnjem času močno dvignila svojo formo, saj je neporažena že kar osem tekem. Med drugim je presenetila tudi Real in prekinila njegov izjemen niz 22 zaporednih zmag. Prvo tekmo odigrano pretekli teden je Valencia proti Espanyolu dobila z 2:1, v vlogi favorita pa bo tudi tokrat.


Nogomet - Portugalska - Ligaški pokal

Porto - Uniao Madeira
1
Porto v tekmo vstopa s štirimi zaporednimi zmagami na spisku. Ekipa je sicer strelsko zelo razpoložena, saj je na omenjenih srečanjih skupno dosegla kar 13 golov in prejela le enega. Obračun proti drugoligašu iz Madeire zato za nogometaše trenerjaJulena Lopeteguina ne bi smel biti prav zahteven.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme

Borussia (D) - Sion
1
Tekma bo še kako zanimiva, saj utegne na njej v dresu Borussie prvič zaigrati Kevin Kampl. Nemci so proti Sionu, ki v švicarskem prvenstvu zaseda predzadnje mesto, seveda favoriti, a se utegnejo vseeno namučiti, saj bo imel trener Jürgen Klopp zaradi poškodb in odsotnosti nekaterih igralcev nemalo težav s sestavo ekipe.


Košarka - ZDA - NBA

Utah - Golden State
2
Golden State je z naskokom najboljša ekipa, njegov odstotek uspešnosti pa se iz tekme v tekmo le še viša. Zdi se, da je moštvu kos le peščica ekip, med katere pa prav gotovo ne sodi Utah Jazz, ki je med najslabšimi v ligi in ima pred domačimi gledalci celo slabši izkupiček zmag kot v gosteh.


Košarka - ZDA – NBA

Indiana - Minnesota
1
Čeprav Indiana v letošnji sezoni v rednem delu ni tako uspešna kot lani, bi morali Minnesoto zlahka odpraviti. Volkovi namreč ostajajo pri zgolj petih zmagah na 36 tekmah, kar jih v ligi postavlja le pred katastrofalne New York Knicks.