PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Turčija - 1.liga

Efes Pilsen - Turk Telekom
1

Efes je v odlični formi in niza zmago za zmago, nazadnje je izgubil 18. decembra. Če tudi danes užene skromni Turk Telekom, ki je šele 13. v turški ligi, bo Efes zadržal prvo mesto, z zmago prednosti pred Fenerbahčejem in Darussafako.

Košarka - ZDA - NBA

Brooklyn - Houston
2

V Brooklynu so od letošnje sezone prav gotovo pričakovali več od trenutnega stanja, ko imajo več porazov kot zmag. Tudi trenutni niz petih zaporednih porazov je vse prej kot spodbuden. Houston na drugi strani pričakovano kroji vrh lige in bo letos eden od favoritov končnice. Od zadnjih sedmih tekem so jih rakete dobile pet, kar jih navdaja z optimizmom, da bodo tudi danes zmagoviti.

Košarka - ZDA - NBA

Chicago - Orlando
1

Orlando je sezono brez visokih pričakovanj začel zelo vzpodbudno, sedaj pa je zašel v serijo porazov, nanizal jih je že 6 zapored. S takšno formo si težko obeta kaj dosti na današnjem gostovanju pri bikih, ki se borijo za vrh v vzhodni konferenci in verjetno ne bodo zamudili priložnosti za novo zmago.

Tenis - ATP - Sydney

Tomic -Sijsling
1

Tomić ponavadi ob začetku sezone dobro igra na trdi podlagi in na domačih tleh. Prejšnji teden je v Brisbanu izpadel v četrtfinalu proti Nišikoriju, tudi v Sydneyju pa se gotovo ne namerava posloviti že v prvem krogu proti kvalifikantu.

Nogomet - Azijski prvenstvo

Kuvajt - J.Koreja
2

Kuvajt je v skupini A z Omanom obsojen na izpad, saj sta Avstralija in Južna Koreja za razred boljši ekipi. Po porazu z Avstralci z 1:4 se nekaj podobnega Kuvajtu obeta tudi danes. Korejci so na prvi tekmi z le 1:0 ugnali Oman, zato bodo gotovo motivirani, da tokrat dosežejo kak gol več.