PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - Pokal

Barcelona-Elche/+2/
1
Ne vem zakaj bi se Elche pretirano naprezal v pokalu, ko pa se morajo boriti za obstnek, ker so v La Ligi na predzadnjem mestu. Dejstvo je, da tudi, če preživijo Barco, jih potem čaka eden izmed madridskih velikanov, tako da jim je pokal praktično izguba časa. Barca je v zadnjih letih takoj po novem letu vedno blestela, ekipa pa je doma na zadnjih petih tekmah vedno zabila vsaj tri "komade".

Nogomet - Španija - Pokal

Granada-Sevilla /dvostranska stava/
2
Podobna zgodba, kot zgoraj. Granado čkonec tedna čaka izjemno pomembna ligaška tekma s Sociedadom in morda bo trener na igrišče poslal nekaj rezervistov. Tudi, če jih ne bi, ima Sevilla kakovostnejšo zasedbo in v tem primeru idealno priložnost, da z dobro tekmo pretvorijo povratni obračun v formalnost.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Olympiakos-Milano/147,5/
2 (=več)
Že na prvi pogled se mi je zdela tale vsota malce nizka, potem pa sem se zakopal v statistiko in ugotovil, da je Milano 147 točk na vseh obiskih v prvem delu presegel, nekajkrat kar konkretno. Pri Olympiacosu je okreval Printezis, verjetno bodo zmogli čez 80 točk, potem pa naj jih še gostje prispevajo okoli 70, pa smo si "bot"

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Maccabi Tel-Crvena zvezd/74,5/
2 (=več)
Pri Zvezdi je jasno fokus na Evroligi, kjer bodo dali vse za napredovanje. Po porazu z Realom nova priložnost za dokazovanje prihaja v obliki Maccabija in glede na to, da so na vseh gostovanjih razern v Pireju ponujeno vsoto presegli, se tudi tokrat nagibam v smeri "overja". Verjamem namreč, da bodo tokrat ključni igralci bolj pri metu in bo beograjska zasedba odigrala tesen "finiš", v katerem bosta obe ekipi dosegli dobrih 80 točk. Da, tudi skupna vsota 154 se mi zdi mamljiva za igranje tipa 2.

Biatlon - Oberhof - Štafeta (M)

Norveška-Francija
1
Mislim, da tukaj ne bi smelo biti težav. Realne možnosti za zmago imajo, po sporočenih postavah, le tri reprezentance. To so Nemčija, Rusija in Norveška, Francija pa tekmo jemlje z rezervo, saj trener v ekipo ni postavil Martina Fourcada.