PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Wimbledon/+1/-Liverpool
2
Sodeč po včerajšnjih predstavah najboljših angleških klubov, L'pool danes težav ne bi smel imeti. Zagotovo ne bo Gerrarda, medtem ko naj bi ostali glavni akterji letošnje zgodbe Redsov vseeno zaigrali, saj je tole nekako edini način, da se klub letos prebije do kakšne lovorike.

Košarka - Turčija - 1.liga

Fenerbahče U-Darussafaka/+7,5/
2
Darušafaka letos s pridom izkorišča bojevanje turških velikanov na dveh močnih frontah, sami pa so fokus domačega prvenstva postavili verjetno kar pred tretjerazredni Eurochallenge. Klub našega Gašperja Vidmarja je po dveh zaporednih porazih izgubil prvo mesto, sedaj pa se bodo skušali vrniti v igro, pa čeprav je nasprotnik na papirju najmočnejše moštvo lige. Le poglejte si ekipo gostov - sploh niso tako slabo popolnjeni in sam pričakujem napeto končnico tekme.

Tenis - ATP - Brisbane

Tomic B.-Querrey S.
1
Ti uvodni turnirji sezone so sicer zelo težki za prognoze, a nekje je treba začeti. Tomic je pred sezono obljubil, da bo imel odslej v glavi le še tenis (ne pa brhka dekleta, hitre avtomobile) in da bo ta sezona zanj zelo uspešna. Januar bo veliko povedal o tem, ali je mož beseda, za začetek pa mu tule napovedujem vsaj četrtfinale. Žreb ima relativno ugoden, Querreya je doslej obakrat premagal na turnirjih za Grand Slam.

Tenis - ATP - Doha

Gasquet R.-Andujar P./+1,5/
1
Prvi medsebojni obračun, s katerim Francoz in Španec začenjata turnejo 2015. Resda Gasquet novembra na Davisovem pokalu ni ravno briljiral, a pogoji tukaj bi mu morali ustrezati, saj je na trde podlage bolje adaptiran od nasprotnika, turnir je predlani celo osvojil, lani pa izpadel od kasnejšega finalista Monfilsa. Če bo Andujarja premagal, potem bo to verjetno kar v dveh nizih.

Tenis - Perth - Hopmanov pokal

Murray A.-Paire B.
1
Za konec pa še par, ki ga gre porabiti kot zapolnitev listka. Verjetno bo pred tem dvobojem Heather Watson izgubila proti Cornetovi in bo moral potem Murray izenačiti, da VB zagotovi skupno zmago. Andy se s Pairom še nikdar ni pomeril, je imel pa Francoz lani ogromno težav s kolenom, zato dvomim, da bi lahko danes že samo "ovohaval" zmago, kaj šele dejansko izvlekel presenečenje.