Matt Beleskey je dobrih devet minut pred koncem srečanja premagal vratarja Martina Brodeurja in odločil srečanje v Anaheimu. Beleskey, ki je bil tudi med podajalci, je s šestnajstimi goli prvi strelec račkov. Dve točki je v domači zasedbi dosegel tudi obrambni igralec Sami Vatanen, asistent pri odločilnem golu domače zasedbe.

Hokejisti Pittsburgha so na derbiju vzhodnega dela premagali Tampo in ostali prvi v tem delu lige. Zvezdnik Sidney Crosby je bil podajalec pri kar štirih zadetkih domačih, Steve Downie pa se je vrnil po bolezni in zabil dva gola ter bil izbran za igralca srečanja. Otočani so imeli v Calgaryju razpoloženega Johna Tavaresa, ki je dosegel oba zadetka gostov, vratarja Jaroslava Halaka (22 obramb) pa je premagal le Johnny Gaudreau tri minute in pol pred koncem dvoboja.

Igralci Colorado Avalanche so po kazenskih strelih premagali Edmonton Oilers z 2:1. Matt Duchene je v drugi tretjini podal Danielu Briereju za vodstvo domačih, Benoit Pouliot pa je v začetku zadnje tretjine poskrbel za izenačenje na 1:1. Duchene je nato zadel še v drugi izmenjavi kazenskih strelov. Zmago je potrdil Alex Tanguay, saj sta bila oba strelca kazenskih strelov gostov neuspešna.

V preostalih dvobojih so hokejisti Carolina Hurricanes doma premagali Philadelphio Flyers z 2:1, Minnesota Wild Toronto Maple Leafs s 3:1, igralci Buffalo Sabres so v svoji dvorani klonili s Florido Panthers z 0:2, New Jersey Devils pa z Montreal Canadiens z 2:4.