PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Milano-Nizhny Novgorod/+9,5/
2
Rusi so sestavili spoštovanja vredno ekipo, pri kateri blesti Rochestie, svoje pa dodajata še bivši Grizzlie Kinsey ter Thompkins in letos so že trikrat presenetili v gosteh - padli so Sassari, Unics + Efes! Ne rečem, da bo Milano danes izgubil, a tekma bi morala biti sodeč po videnem do sedaj zelo izenačena. Ker je Rochestie vprašljiv, tule priporočam le srednji vložek.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Unicaja-Olympiakos/1.POL/
1
Unicaja ni zastonj na prvem mestu v ACB ligi, imajo dvojec Granger-Vázquez, ki igra nadvrhunsko, imajo tudi precej bolj kompletno ekipo od gostov, ki se zanašajo pretežno na čarovnije Spanoulisa, potrebno pa je poudariti še to, da so Andaluzijci v prvem delu Evrolige zmagali v statističnem parametru "skoki v napadu". Dobili so jih kar 15.6 na tekmo...

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Crvena zvezd/+6,5/-Real Madrid
1
Po tesnem porazu z Unicajo Real čaka pekel beograjske Arene, kjer je v tej sezoni slavil samo Olympiacos, pa še to po zelo napetem obračunu s +5. Verjamem, da se igralci Zvezde ob norem vzdušju "zoološkega vrta" Kombank Arene ne bodo predali, pa tudi če bi v neki fazi srečanja zaostajali za 20 točk. Zato vzamem tale standarden hendikep in upam na tesno končnico. Čeprav po tihem računam celo na zmago Blažiča in njegovih "sodelavcev".

Tenis - Ekshibicija - Abu Dhabi

Murray A.-Nadal R.
2
Nadal in Nole sta bila v polfinale uvrščena avtomatično in tako prihranila en dan, medtem ko se je Murray včeraj mučil z Lopezom. Verjemite mi, da njegova igra ni bila ravno na ravni top10. Kaj pa Rafa? Na sezono 2015 se je imel čas ustrezno pripraviti, kot sam pravi, se počuti dobro, sicer pa je to ekshibicijo dvakrat že osvojil. Če Španec ne bi tako klavrno zaključil minule sezone, bi bila kvota nanj tukaj precej nižja.

Košarka - Kitajska - 1.liga

Foshan-Zhejiang
1
Še ena rezerva za zapolnitev listka, v primeru, da ste v zagati, kaj dodati kot tretji par. Domači želijo prekiniti niz porazov in tekmec je ravno pravšnji, kajti v goste prihaja 16-uvrščena ekipa lestvice, ki ima v gosteh le zmago in kar 12 porazov. Foshan jih je že v gosteh premagal za 5 točk.