Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch City - Sunderland
1
Manchester City v lovu za vodilnim Chelseajem ne popušča. Angleški prvak za Londončani zaostaja vsega tri točke in bi jim bil še bližje, če si v zadnjem krogu doma ne bi privoščil nenadejanega remija proti Burnleyju. Proti Sunderlandu, ki ga od spodnjega dela lestvice ne loči prav veliko, se varovanci Manuella Pellegrinija zato ne bi smeli pretirano namučiti.


Nogomet - Anglija – Premier

Tottenham - Chelsea
0,2
Nogometaši Tottenhama in Chelseaja prav bučno novega leta verjetno niso praznovali, saj jih danes čaka mestni derbi. Če ne upoštevamo zadnje prvenstvene tekme, v kateri sta obe moštvi iztržili zgolj remi, londonski ekipi v zadnjem času sploh ne igrata slabo, a bistveno bolje kaže Chelseaju, ki zaseda vrh prvenstvene razpredelnice, medtem ko je Tottenham zgolj sedmi. Kljub temu si lahko ljubitelji angleških zelenic obetajo razburljiv obračun, v katerem vloga favorita seveda pripada nogometašem prekaljenega stratega Joseja Mourinha.

Košarka - ZDA - NBA

Houston-Charlotte
1
Če se je ekipa Houstona v lanski sezoni še lovila, ji gre letos vsekakor bolje od rok. Rakete spadajo med najboljše ekipe lige, ki bi znale v končnici pošteno otežiti delo glavnim favoritom za naslov. Čeprav so košarkarji iz Teksasa zadnji dve tekmi izgubili, imajo proti eni najskromnejšim moštev lige zelo dobre možnosti, da negativen niz prekinejo.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Salzburg - KAC
1
Kac v letošnji sezoni nastopa pod pričakovanji in se na lestvici nahaja na sila skromnem devetem mestu. Zadnji srečanji je izgubil, novemu porazu pa se ne utegne izogniti niti proti Salzburgu, ki je vodilno moštvo lige Ebel. Rdeči biki so prepričljivo najboljše moštvo razširjenega avstrijskega prvenstva, četudi so na zadnji tekmi klonili proti