PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Izrael - 1.liga

Hapoel Holon - Hapoel Jeruzalem
2

Hapoel iz Jeruzalema je odlično začel sezono in nanizal 9 zmag v domačem prvenstvu, nato pa v zadnjem času padel v krizo in izgubil zadnje tri tekme, slabo pa je igral tudi v evropskem pokalu, kjer ni prišel v drugi del tekmovanja. Kljub vsemu gre za drugo najmočnejšo ekipo v Izraelu, ki se mora slej ali prej pobrati in vrniti v boljšo formo, najlepša priložnost za to pa so tekme v domačem prvenstvu, kjer jim je precej ekip na papirju neenakovrednih, tudi Hapoel Holon.

Košarka - ZDA - NBA

LA Clippers - New York
1

New York tone, kot že dolgo ni in je že jasno, da bo to ena najslabših sezon franšize. Nimajo igre, nimajo pravega motiva in želje po zmagah, zato kot po pravilu izgubljajo, v igri za zmago pa se znajdejo bolj po slučaju oziroma ob slabem dnevu nasprotnika. Clippers sicer tudi še niso v takšni formi, kot bi si želeli, a kljub temu dajo od sebe precej več kot NY. Kratkohlačniki so svoje navijače razočarali že na božič in nič drugače ne bo niti na silvestrovo.

Košarka - ZDA - NBA

Houston - Charlotte
1

V Houstonu imajo letos zelo visoke cilje, ki segajo vse do finala in boja za naslov prvaka. Pred dnevi jih je okrepil še Josh Smith in s tem so dodali še eno veliko ime v svojo postavo, ki bo trn v peti vsakomur od najboljših ekip v ligi, proti slabšim, kot je Charlotte, pa bi morale biti zmage samoumevne.

Hokej - ZDA - NHL

Calgary - Edmonton
1

Calgary je dobil zadnje tri tekme, dve proti LA Kings in eno ravno proti Edmontonu, ki ga je pred tremi dnevi premagal s 4:1. Tudi danes so domači velik favorit, da ponovijo predstavo izpred nekaj dni, za kar imajo dobre možnosti, saj so naftarji v mizerni formi. Serijo 9 zaporednih porazov so sinoči sicer prekinili z zmago po kazenskih strelih proti Kopitarjevim kraljem, a jim je ta verjetno vzela precej moči, posledice pa bodo čutili na današnjem gostovanju pri kanadskem konkurentu.