PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Championship

Derby C.-Leeds
1
Malo je junakov, ki bi tule napovedali zmago Leedsa, kajti gostje so na zadnjih štirih tekmah zbrali vsega točko, pridelali prav toliko golov, medtem ko je Derby v boju za vodilna mesta, poleg tega jim je samozavest nabila zadnja zmaga proti Birminghamu (4-0).

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Galatasaray-Žalgiris
1
Žalgiris je letos veliko boljše predstave kazal na domačem parketu, kar velja tudi za turško ekipo in stavnicam se dozdeva, da bo bolje, če kvoto na Galatasaray še nekoliko znižajo, kajti začeti z domačim porazom proti neposrednemu tekmecu za elitnih 8, ne bi bila dobra ideja.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv
1
Tudi tule je kvota že v strmem padcu, kar je logično glede na to, da je Pao letos v Evroligi doma "položil orožje" le na zadnji tekmi proti Barceloni, ko je bila uvrstitev v nadaljevanje že zagotovljena.

Košarka - Češka - 1.liga

Ostrava-Kolin BC
1
Vsekakor material za kakšen listek s srednjim vložkom. Ostrava je na sredini lestvice in je na zadnjih treh obračunih s Kolinom vselej odnesla zmago. Po treh zaporednih porazih v ligi je tekmec za prekinitev serije ravno pravšenj.

Košarka - Španija - 1. liga

Valencia-Joventut Badalo/+6,5/
1
Valencia je doma pri bilanci 5-1, velik plus za današnjo stavo s hendikepom pa je odsotnost Tariqa Kirksaya pri gostih. Valencia se po izpadu iz Evrope sedaj lahko končno zanaša le na domače tekmovanje, kjer je na sredini lestvice gneča. Ribas, Nedović in Lučić so igralci, ki doma igrajo praviloma precej bolje, kot v gosteh, tokrat pa jim bo v pomoč tudi povratnik v ekipo Van Rossom.