PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Avstralija - 1.liga

Melbourne-Newcastle United/2,5/
2 (=več)
Melbourne ima najboljši napad lige. V 11-tih krogih so nasprotnikom žogo v mrežo spravili v 24. primerih in še posebej doma jih je težko ustaviti. Danes jim na obisk prihaja ena izmed najbolj luknjastih obramb, katere trener pa prisega na napadadalno igro, kar bo verjetno prineslo zelo zanimivo tekmo z goli na obeh straneh.

Nogomet - Škotska - Premier

Celtic-Ross County/+2/
1
Celtic doma proti klubom z dna lestvice praviloma ne le, da nima težav, ampak jih poniža. Ross County je klub, ki bo verjetno obsojen na boj za obstanek, oktobra pa so doma od prvakov dobili "porcijo" že na domačem travniku, ko je Celtic že pred odmorom vodil z 0-4.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka/+4,5/-Partizan
1
Krka se po zmagi nad Olimpijo ni dokončno pobrala iz jesenskega šoka, ko so bili kar več kot mesec dni bre zmage, toda na vrsti je nov božično-novoletni šov. Prihaja Partizan, ki bo najbrž brez Eda Muriča skušal maščevati poraz iz Pionirja na začetku sezone. Napovedujem, da bo dvoboj ves čas izenačen, na koncu pa bi znal odločiti domač teren in pa izkušnje nekaterih igralcev Krke, ki so se letos že nekajkrati zkazale za zelo pomemben faktor. Med točkovno najuspešnejšemi vidim Armsteada, Hukića in pa Joksimoviča, ki je letos kar nekajkrat ostal dolžen.

Košarka - Španija - 1. liga

La Bruixa dor-Murcia
2
Ne bom požrešen in grem kar s čisto zmago, čeprav je tudi tale minimalen hendikep kar verjeten. Redko katera ekipa v ligi ima tako zelo kompaktno trojico pod košem, kot to premore Murcia. Lima, Antelo in Radović dajejo veliko število točk, tudi na zunanjih položajih pa ne manjka fantov, ki lahko sami odločijo tekmo. Manresa je tradicionalno sicer zelo vroč teren, a letošnja ekipa Murcie me je nekoliko bolj prepričala.

Hokej - Rusija - KHL

Vityaz-Atlant Moscow
1
Atlant je ob finančnih težavah zapustilo kar sedem igralcev, izgubili so skroaj vse glavne strelce, recimo Čeha Vrano in Šveda Engqvista, ki sta prispevala ogromno. Na drugi strani bodo domačini naredili vse, da se prebijejo med najboljših 8 na zahodu in take tekme, kot je današnja, bo za to kajpak potrebno nujno dobiti.