To bo nova mednarodna zaposlitev za Tislja, ki je že sedel na klopi klubov, kot so Celje Pivovarna Laško, Gorenje Velenje, KIF Vejen, Budućnost in Krim Mercator. Štiriinpetdesetletnik je bil tudi že selektor obeh slovenskih članskih selekcij moške in ženske ter tudi selektor rokometašic iz Črne gore.

Tiselj bo vodil romunske državne in pokalne prvakinje iz pokrajine Maramures, ki so se iz skupinskega dela prebile v glavni del lige prvakinj. Romunke bodo v nadaljevanju igrale v skupini 2, v kateri so še madžarski Györ, norveški Larvik, francoski Metz, danski Viborg in švedski Sävehof.

Edini slovenski predstavnik v ligi prvakinj bo Krim Mercator, ki bo igral v skupini 1, poleg ruskega Dinama iz Volgograda in nemškega Leipziga, črnogorske Budućnosti iz Podgorice, makedonskega Vardarja iz Skopja in nemškega Thüringerja. Ljubljanska zasedba bo glavni del začela z dvema točkama, ki jih je prenesla iz skupinskega dela.

Glavni del lige prvakinj bo na sporedu med 30. januarjem in 15. marcem prihodnje leto, četrtfinalni dvoboji - vanj se bodo uvrstile po štiri najboljše ekipe iz obeh skupin - pa bodo na sporedu 4. in 5. ter 11. in 12. aprila. Sklepni turnir lige prvakinj bo 9. in 10. maja v Budimpešti.