Moštvo Boston Bruins je bilo prav tako uspešno na domačem ledu, ko je s 5:3 odpravilo Nashville Predators, Toronto Maple Leafs pa so v gosteh s 4:0 ugnali Dallas Stars.

V gosteh je bilo uspešno še eno kanadsko moštvo. Montreal Canadiens so s 3:1 premagali New York Islanders, Carolina Hurricanes pa so odpor New Jersey Devils strli šele po kazenskih strelih z 2:1. Minnesota Wild je doživela visok poraz na domačem ledu, ko je zmago s 5:2 slavilo moštvo Philadelphia Flyers. Detroit Red Wings so bili s 6:3 na domačem ledu boljši od Buffalo Sabres, ekipa Tampa Bay Lightning je bila prav tako uspešna doma, ko je s 4:3 odpravila Pittsburgh Penguins. Visoke zmage se je veselilo moštvo Colorado Avalanche, ki je s 5:0 premagalo St. Louis Blues.

V gosteh sta bili uspešni še dve moštvi. Ekipa Winnipeg Jets je s 5:1 premagala Chicago Blackhawks, Arizona Coyotes pa so bili s 5:1 boljši od Edmonton Oilers.

Aktualni prvaki lige NHL moštvo Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja so že na božičnem premoru. Naslednjo tekmo bodo odigrali šele v noči na nedeljo po slovenskem času, ko bodo gostili morske pse iz San Joseja.