PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Levski Sofi/+23,5/-Crvena zvezda
1
O kakovosti, dolgi klopi in zadovoljstvu igralcev res ni potrebno razpravljati, ker je jasno, h komu se nagiba kazalec, zato je tule verjetno spet samo vprašanje, s kolikšno razliko bo zmagala beograjska zasedba. Na prejšnji tekmi smo lahko videli, da jim v ABA ligi zagnanost v določenih delih tekme pade, kar bi domačini tule znali izkoristiti in doseči vsaj dostojen poraz. Po mojem občutku je tale hendikep nastavljen za kakšnih deset točk previsoko. 

Nogomet - Italija - 2.liga

Bologna-Pro Vercelli/+1/
2
Domači so v vse prej kot zavidljivem položaju, saj so na zadnjih devetih tekmah vknjižili le eno zmago, poleg tega pa sta bila proti Avellinu izključena Ceccarelli in Matuzalem, kar pomeni, da bo obramba šibkejša, manjkal pa bo tudi glavni kreator na sredini. Pro Vercelli bo igral na točko, morda pa jim uspe celo tretjič zapored zmagati.

Košarka - Turčija - 1.liga

Trabzonspor-Ankara Koleji
1
Po namenjenih sredstvih je turška liga postala najmočnejša v Evropi. Tako imajo klubi nepredstavljive proračune, Trabzonspor pa je med tistimi, ki je letos sestavil zelo simpatično ekipo. Trenira jo Nenad Marković, v zasedbi pa je vsem najbrž še najbolj znan Novica Veličković. V ligi počasi ujemajo ritem, na zadnjih štirih tekmah so vselej zmagali, med drugim je padel tudi Galatasaray. 

Hokej - Rusija - KHL

Dinamo Riga/+1/-CSKA Moskva
2
Rigo je pred kratkim zapustila trojica, med katerimi je bil tudi veteran Hossa, vlečni konj napada pri Letoncih, poškodoval pa se je tudi zelo pomemben člen ekipe Daržinš. Najboljša ekipa zahodne konference prihaja v zelo neprimernem času. Grem kar s hendikepom, da povišam kvoto. Mi vsaj ne bo žal, če gre mimo, kajti ne verjamem, da bo CSKA, če zmaga, slavil le za en gol.

Hokej - Rusija - KHL

Slovan Bratisl-Neftekhimik Niz/5,5/
2
Pri Slovanu imajo težave, ker nadomestni golman za Šveda Backlunda, domačin Janus, ni prav zanesljiv in bo verjetno tudi danes "kasiral". Tudi na tekmah ruske ekipe golov ne manjka, kar niti ni čudno, saj so se odločili pomladiti ekipo in so sicer hitri, toda hkrati manj zanesljivi. Na zadnjih petih tekmah Neftekhimika je bila tale vsota presežena kar trikrat!