PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Španija - 1. liga

Real Madrid-Rio Natura/+16,5/
1
Par dajem na prvo mesto predvsem zato, ker se začne že malce po 12. uri. Real se bo po koncu prvega dela v Evroligi sedaj lahko vsaj malo bolj osredotočil na domače tekmovanje, kjer so dvakrat zapored izgubili in zdrsnili na tretje mesto. Žrtev, nad katero se bodo sedaj znesli, prihaja iz romarskega središča Santiago de Compostela.

Rokomet - Mednarodni - EP

Norveška (ž)-Španija (ž)/+2/
1
Mislim, da bodo tule Norvežanke prvenstvo dobile še precej lažje, kot to sugerirajo kvote. Na tekmovanju so izgubile samo takrat, ko tekma ni odločalo o ničemer, Španke pa v drugem delu porazile za tri gole in bile nasploh čez cel turnir zelo dominantne. Tole srečanje bo po moji oceni odločeno že veliko pred zaključnim piskom.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Houston-Baltimore
2
Houston igra za čast in slavo, Baltimore za končnico. Pri domačih je (spet!) vprašljiv tekač Foster, ki ga že celo sezono pesti bolečina v dimljah in glede na to, da ima Baltimore izjemno čvrsto obrambo, bo danes podajalec Houstona težko delal čudeže, pa če bo to Lewis ali Keenum. Prva izbira trenerja O'Briena Fitzpatrick si je zlomil nogo in je že na "počitnicah".

Skoki - Engelberg - HS137

Prevc P.-Freund S.
1
Prevc je eden izmed najbolj hvaležnih likov za staviti, saj se konstanto uvršča med najboljših 10, tokrat pa ga spet lahko pričakujemo blizu zmagovalnega odra. Včeraj je Nemca skupno preskočil za 4 metre, za razliko od njega pa je veliko bolj "siguren" v neugodnih razmerah.

Biatlon - Pokljuka - 15 km Skupinski štart (M)

Moravec O.-Fak J.
2
Predstavljam si, da je Jakov najbolje prihranil za konec. Včeraj je pokazal, da je med najhitrejšimi, manjka mu le malce več stabilnosti pri streljanju v stoje. Napoved: Fak 5., Moravec pa na robu deseterice.