PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Cagliari/+1/-Juventus
2
Pozabite, da bi Allegri tule dal priložnost rezervistom in glavne može varčeval za obračun Superpokala. Na Sardinijo gre stara dama odločno po tri točke, s čimer bi Romo še držali za seboj, bianco-neri pa so lahko zelo optimistični, kajti Cagliari na zadnjih treh tekmah ni dal niti enega gola.

Nogomet - Španija - Pokal

Athletic Bilbao-Alcoyano (polčas/konec)
1/1
Na prvi tekmi 2. decembra so tretjeligaši do 91. minute držali vodstvo, a nato prejeli gol, ki pa je le še utrdil prepričanje, da bo napredoval baskovski klub. Valverde naj tokrat vendarle ne bi preveč eksperimentiral s postavo in verjetno bo Atletic že do polčasa dosegel gol ali dva, potem pa zmago v drugem delu le še potrdil. Pri stavi je potrebno dodati še to, da bo verjetno letos Baskom pokal predstavljal edino možnost za preboj v evropski tekmovanji.

Nogomet - Španija - Pokal

Atletico(M)-Hospitalet/3,5/
1
Ne verjamem, da bo na povratni tekmi prišlo do "razbijanja". Pri domačih bo Oblak naredil vse, da spet zaklene vrata, Simeone pa bo v polju preizkusil nekaj mladcev, na katere klub računa v prihodnosti. Pričakujem izenačen obračun z ne prav veliko goli. Saj ima Atletico že s prve tekme zalogo treh.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Galatasaray/+3,5/-Olympiakos
2
Grki bi lahko tule zelo grdo ponagajali Galatasarayu in kljub temu, da so si prvo mesto že zagotovili, bodo tule verjetno igrali "na polno", ker je Olympiacos pač bratski klub Crvene Zvezde, vsi pa dobro vemo, kaj s je zgodilo mesec nazaj v Carigradu. Na prvi tekmi v Pireju je Galatasaray padel za skoraj 30 točk, tale težka tekma pa prihaja po neugodni seriji 1-5. 

Biatlon - Pokljuka - Šprint (Ž)

Semerenko Va.-Wierer D.
2
Italijanke imajo priložnost pogosto trenirati na Pokljuki, zato je tole za njih praktično domač teren. Najboljši Italijanki sta na začetku sezone odlično pripravljeni in tule naši zahodni sosedi upravičeno računajo na visoka mesta. Wiererjeva je bila na prvem šprintu sezone tik pod odrom za zmagovalke, v Hochfilznu pa zasedla 13. mesto. Kakorkoli že, obakrat je Ukrajinko premagala, kar ni čudno. Trenutno je tekaško bolje pripravljena, strelsko pa sta s Semerenkovo blizu.