Za goste gola dosegla Jonathan Druin, ki je v prvi tretjini izenačil na 1:1 in Nikita Kučerov, ki je dobre tri minute pred koncem znižal na 2:4. Pittsburgh s 44 točkami ostaja vodilna ekipa vzhoda. Dve točki manj imajo New York Islanders, ki so po streljanju kazenskih strelov v lokalnem derbiju odpravili New Jersey Devils s 3:2.

Vragi so prvo tretjino dobili z 2:0, v drugi in tretji pa dovolili izenačenje. Junak tekme je bil Josh Bailey, ki je v drugi tretjini zadel za 1:2, v izvajanju kazenskih strelov pa v peti seriji dosegel odločilni gol na tekmi.

Skupaj so bile odigrane tri tekme, po podaljšku in kazenskih strelih pa so se s 5:4 veselili tudi pri Buffalu v dvoboju z Ottawo. Tekma je bila polna preobratov in Buffalo je v drugi tretjini vodil že s 3:1, v zadnjem delu pa so bili bližje zmagi Kanadčani, a je izenačenje in podaljšek domačim tri minute in pol pred koncem zagotovil Brian Flynn. Pri izvajanju kazenskih strelov je nasprotnega vratarja premagal le Matt Moulson in Buffalu zagotovil obe točki.

Anže Kopitar s prvaki Los Angeles Kings je bil ponoči prost, že danes pa ga s kalifornijsko ekipo čaka gostovanje v St. Louisu.