Hrušičan je v zapravil tudi kazenski strel, tako kot njegova soigralca Marian Gaborik in Dustin Brown. Za kanadsko moštvo je zmagoviti gol v loteriji dosegel Joffrey Lupul, medtem ko Tyler Bozak in Mike Santorelli nista ugnala gostujočega vratarja Jonathana Quicka.

V rednem delu so za domačo ekipo gole dosegli Santorelli, Cody Franson in James van Riemsdyk, za kalifornijsko, ki je uvodni zaostanek 0:2 v prvi v začetku tretje tretjine spremenila v vodstvo s 3:2, pa so se med strelce vpisali Justin Williams, Dwight King in Marian Gaborik.

Zasedba iz Los Angelesa je trenutno na sedmem mestu v zahodni konferenci. Na dosedanjih tekmah je zbrala 36 točk, toliko jih imata tudi Winnipeg in Calgary, za vodilnim Anaheimom pa zaostaja za enajst točk. Naslednjo tekmo bo igrala v noči na sredo, ko bo gostovala v St. Louisu.

Na severnoameriških ledenih ploskvah sta bili na sporedu še dve tekmi. Chicago je na domačih tleh ugnal Calgary z 2:1. Za hokejiste iz vetrovnega mesta sta zadela Patrick Sharp in Brandon Saad, za kanadsko ekipo pa Jiri Hudler. New York Rangers so slavili v Edmontonu z 2:0, gola pa sta dosegla Dan Girardi v prvi in Carl Hagelin v tretji tretjini.