PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Everton-QPR
1
Stava malce na "prvo žogo", a vsekakor ima podlago. QPR je v zadnjem času sicer ujel formo in na preteklih treh tekmah zabeležil dve zmagi, a gostovanje v Liverpoolu je prišlo ob nepravem času, kajti precej ključnih fantov je poškodovanih, Everton pa je po težkem razporedu odločen vknjižiti paket treh točk. Pri domačih od pomembnih mož manjka le Barry.

Nogomet - Francija - 2.liga

Troyes-Nimes/+1/
1
Še en tip na domačine. Troyes je eden izmed glavnih kandidatov za uvrstitev v Ligue 1 in bi z zmago tule prevzeli drugo mesto. Doma imajo letos 5 zmag, dva remija in le en poraz, medtem ko Nimes pretresa stavna afera, njihov pomočnih je bil menda nedavno celo aretiran. V gosteh se ne znajdejo najbolje, imajo le eno zmago, so pa vseeno kar precej napadalno usmerjeni. Golov ne bi smelo manjkati, zmage pa se bodo verjetno veselili domači.

Rokomet - Mednarodni - EP

Madžarska (ž)-Danska (ž)
2
Spet vljudno vabljeni, da izkoristite najlepšo kvoto, kar jih obstaja na tip2. Duel je bil v času pisanja še poravnan in srčno upam, da ste zadevo izkoristili, kajti spletni ponudniki so kvote na Dansko začele nižati. Kljub temu, da Madžarke igrajo doma, pa v zadnjem tednu niso bile prepričljive, poškodovala se jim je tudi leva zunanja igralka Kinga Klivinyi. Dankam je tole idealna priložnost, da se približajo polfinalu...se bom ravnal po gibanju kvot in grem z nordijkami, vendar z vložkom bodite zmerni.

Košarka - Mednarodni - VTB LIGA

VEF Riga-Nizhny Novgorod
2
Tukaj bi se znal odločiti še največji športni analfabet. Riga je med najslabšimi ekipami Evropokala, medtem ko Nižni Novgorod zelo dostojno nastopa v Evroligi in je celo v igri za napredovanje, v VTB ligi pa so še brez poraza. Končna razlika v korist Rusov je po mojem mnenju le vprašanje motivacije, pa četudi bodo verjetno priložnost dobili tudi nekateri rezervisti. Realna kvota bi se tu vsaj po mojem mnenju morala gibati okoli 1.40!

Am. nogomet - ZDA - NFL

Chicago Bears-New Orleans
2
Pričakujemo lahko zelo živčno tekmo, ker so Saintsi v srditem boju za končnico, domači pa se tudi ne bodo kar tako dali. New Orleans je porabili že vse možne in nemožne bonuse v sezoni rednega dela in vprašanje, koliko "življenj" še imajo. Poškodba novinca Cooksa je njihov največji hendikep, medtem ko je napad Chicaga že celotno sezono "podhranjen". Osebno sem mnenja, da je njihov največji problem Jay Cutler in dokler bo ta podajalec zaščitni znak franšize, v Chicagu pač ne bodo doživeli naslova. Obramba obojih je zanič, napad pa imajo Saintsi med boljšimi v ligi, zato jim dajem rahlo prednost.