PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd - Liverpool
1
Medtem ko se je rezultatska krivulja Uniteda začela vzdigovati, kriza pri Liverpoolu še kar traja. Angleški podprvak je ta teden izpadel iz lige prvakov, slabo pa mu kaže tudi v prvenstvu, kjer je šele deveti. Rdeči vragi lahko po petih zaporednih zmagah srečanje pričakajo z zvrhano mero optimizma, medtem je klima pri Liverpoolu bistveno bolj turobna, saj utegnejo nogometaši ob novem neuspehu celo ostati brez trenerja.


Nogomet - Francija - 1.liga

Guingamp – PSG
2
Forma Guingampa se je v zadnjem tednu nekoliko dvignila, saj je moštvo nanizalo tri zaporedne zmage, od tega dve v prvenstvu. Vseeno moštvo na lestvici zaseda skromno 17. mesto in se bo zelo težko kosalo z motiviranimi prvaki iz Pariza, ki že od samega začetka prvenstva lovijo zaostanek za vodilnim Marseillom.

Nogomet - Španija - 1.liga

Sevilla – Eibar
1
Sevilla je v izvrstni formi, saj je v četrtek v evropski ligi proti Rijeki dosegla že svojo četrto zaporedno zmago. Moštvo tudi sicer doma sploh ne igra slabo, saj je v prvenstvu na svojem igrišču še neporaženo. Tako bo bržčas ostalo tudi danes, ko se bo pomerilo proti devetouvrščenemu Eibarju, čigar rezultati zelo kolebajo.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Salzburg - Rapid
1
Salzburg in Rapid bosta odigrala zadnjo tekmo letos. Vloga favorita kajpak pripada avstrijskemu prvaku iz Salzburga, ki je v četrtek v evropski ligi proti romunski Astri odigral vrhunsko. Za petouvrščene Dunajčane se zdi, da imajo proti rdečim bikom le malo možnosti za uspeh, sploh če Kevin Kampl in druščina ponovijo četrtkovo predstavo.