PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Chelsea - Hull
1

Hull je dobro začel sezono, nato pa je sledil velik padec v formi in tigri so nazadnje zmagali 4. oktobra, nato pa so nanizali osem tekem brez uspeha. To so zelo slabi obeti pred gostovanjem pri prvem favoritu prvenstva, ki z izjemo zadnjega poraza v Newcastlu deluje zelo prepričljivo. Četa Joseja Mourinha se bo verjetno poigrala s tekmecem in zmagala z več kot zadetkom prednosti.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Schalke - Koln FC
1

Schalke je po menjavi trenerja v vzponu forme, dobil je štiri od zadnjih petih tekem, v sredo pa si je z zmago v Mariboru tudi zagotovil osmino finala lige prvakov, kar bo še dodatno dvignilo samozavest igralcev in izboljšalo vzdušje v slačilnici. Zmagoviti niz bodo domači poskušali nadaljevati tudi proti kozličkom, ki so ravno v obratni formi, saj so izgubili štiri od zadnjih petih tekem in nimajo prav dosti razlogov za dobro voljo pred težkim gostovanjem v Gelsenkirchnu.

Nogomet - Španija - 1.liga

Getafe - Barcelona
2

Barcelona je v naletu in trenutno jo je zelo težko zaustaviti, najverjetneje pa Getafe ne premore dovolj orožij za tak podvig. Vroči Messi in kompanijo bodo verjetno pustošili tudi v predmestju Madrida in z novo zmago še naprej vršili pritisk na vodilni Real, vse razen zmage pa bi bilo za Katalonce tokrat prav gotovo veliko razočaranje.

Košarka - ABA liga

Zadar - Partizan
2

Partizan je po medlem začetku sezone strnil vrste, dobil tudi nekaj okrepitev, tako da črno-beli sedaj delujejo precej bolje. Vujoševićevi fantje trenutno zasedajo peto mesto v ligi Aba, le zmago pa zaostajajo za želenim četrtim mestom, ki vodi v končnico, zato jim motiva za nov uspeh ne bi smelo manjkati, da so bolj kvalitetna zasedba od Zadra, pa ne gre dvomiti.