PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Almeria/+1/-Real (M)
2
Almeria bo v takem ritmu gladko padla v drugo ligo. Nazadnje so jih po grbi dobili pri skromnem Eibarju, proti Realu pa imajo z zadnjih treh tekem gol razliko 1 proti 17. V trenutnem stanju bi bil vse drugo kot gladka zmaga gostov šok.

Nogomet - Francija - 2.liga

Creteil-Arles AC
1
Prisežem, da pri najboljši volji teh kvot ne razumem! Creteil na zadnjih tekmah nima težav z zadevanjem golov, nazadnje so proti vodilnemu Brestu do 75min vodili z 2-0, a potem je obramba v razmaku šestih minutah prejela dva zadetka. Današnji gostje imajo na zadnjem mestu 7 točk manj,  za njimi so štirje vezani porazi, z gostovanj pa imajo letos samo 2 točki.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Efes Pilsen-Nizhny Novgo/+6,5/
1
Ivkovićeve fante je letos doma presenetil samo Žalgiris, od takrat pa so potem nanizali 5 zmag in le en poraz, med drugim je padel celo veliki Real. Ruse so že v Novgorodu premagali za 10, tokrat pa bi si z zmago pripravili idealno izhodišče, da na zadnji tekmi lovijo prvo mesto.

Rokomet - Mednarodni - EP

Švedska (ž)-Nemčija (ž)
1
Naš monopolist danes na tej tekmi "časti" najvišjo kvoto. Spletne stavnice so Švedinje že včeraj ponujale po nekoliko nižjih koeficientih, kar je čisto logično, saj jim na tem EP manjka nekaj ključnih igralk zunanje vrste. Še posebej se jim pozna odsotnost Müllerjeve.

Smučanje - Are - Veleslalom (Ž)

Maze T.-Brignone F.
1
Tole ni niti malo navijaški tip! Prvo kot prvo bo imela Tina precej boljše pogoje, saj štarta kot tretja, Brignonejeva šele s štartno številko 10. In drugo kot drugo, prvi dve tekmi pač ne moreta biti ustrezen pokazatelj, česa sta obe sposobni danes. Črnjanka je po fiasku na ledeniku v Söldnu zabeležila same uvrstitve med najboljših 10, zato jo tudi danes lahko upravičeno pričakujemo v vrhu. Še en statistični "ocvirk" za konec: Tina na zadnjih šestih veleslalomih tukaj nikdar ni bila slabša od 6. mesta, je pa resda enkrat odstopila v drugi vožnji (potem, ko je bila po prvi na 3. mestu!).