Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Apollon - Villarreal
2
Villareal danes pravzaprav mora zmagati, če želi spomladi igrati v Evropi. Prav težkega dela Španci ne bi smeli imeti, saj jim bo nasproti stala najslabša ekipa skupine, ki ima vsega eno zmago in kar štiri poraze. Rumena podmornica je na prvi tekmi Ciprčane odpravila s 4:0, dodaten razlog za optimizem pa so tudi dobre predstave v zadnjem času, saj je ekipa dobila zadnja tri srečanja.


Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Sevilla - Rijeka
1
Rečani so v evropski ligi pustili zelo dober vtis in imajo še vedno možnost za preboj v naslednji krog, a morajo za razliko od Seville, ki jim zadostuje že remi, nocoj zmagati. Naloga bo vse prej kot lahka, saj jim nasproti stoji lanski prvak evropske lige. Rijeka je gotovo sposobna presenetiti gostitelje, a mora za to prikazati bržčas najboljšo predstavo v letošnji sezoni.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Karabakh – Inter
2
Za razliko od prvenstva gre Interju v evropski ligi precej bolje od rok in si je že zagotovil evropsko pomlad. Vseeno danes verjetno ne bo igral zgolj s pol moči, saj tega bržčas ne bo dopustil novi trener Roberto Mancini, ki na klopi Milančanov še vedno čaka na prvo zmago. Prva tekma med moštvoma se je sicer končala z zmago črno-modrih z 2:0.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Cedevita - Maccabi Tel Aviv
2
Cedevita je eno najboljših predstav v letošnji sezoni prikazala prav proti Maccabiju, saj je slavila v Tel Avivu. Za Izraelce je bila to še kako dobra šola in danes tekmeca zagotovo ne bodo več podcenjevali. Zagrebčani prav veliko razlogov za optimizem danes verjetno nimajo, sploh če upoštevamo njihovo zadnjo predstavo v ligi Aba, ko jih je premagal letos sila povprečni Zadar.

Košarka - ZDA - NBA

Sacramento - Houston
2
Houston je na zadnji tekmi proti trenutno najboljši ekipi lige NBA Golden Statea vpisal šele svoj peti poraz v sezoni. Rakete igrajo zelo všečno košarko in bodo danes v vlogi favorita. Sacramento namreč ne navdušuje in je na zadnje izgubil proti izjemno neprepričljivi ekipi jezernikov, impresivna pa ni niti njegova statistika, saj je dosedaj dobil zgolj polovico vseh odigranih tekem.