PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Olympiakos-Malmo FF/+1/
1
Za Malmö je evropske epizode najverjetneje konec, saj dvomim, da lahko v Pireju zmagajo. Olympiacos ima kakovostnejšo zasedbo, predvsem pa se v svoji ligi borijo proti malce bolj dostojnim tekmecem, kot jih imajo švedski prvaki v Allsvenskanu. Grki upajo še na čudež v Torinu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Monaco-Zenit/2,5/
2
Čisto vse tekme Monaca je zaznamovalo pičlo število zadetkov, skupaj le trije v petih krogih in zato bi bila logična stava tukaj "under", toda Zenit se bo danes moral odpreti, ker nujno potrebujejo zmago. Pri domačih bosta manjkala Carvalho in Kurzawa, gostje pa bodo najbrž igrali brez Keržakova. Imam močan občutek, da bo danes Monaco nadoknadil gole za vseh pet krogov nazaj, morda pa se celo nekoliko bolj zdi verjetna zmaga Rusov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M)-Ludogorets/2. G/
2 (=ne)
Bolgari se v Ligi prvakov vsekakor niso osramotili, niti niso navdušili. V gosteh so zabeležili do tega kroga dva poraza ob gol bilanci 1-6, danes pa se bodo gotovo "najedli" golov, medtem ko bodo sami priložnosti iskali iz protinapadov. Ker njihovi napadalci, vključno z našim Bezjakom, zadnje čase niso ravno pri strelu, močno dvomim, da bi danes lahko spravili žogo v madridsko mrežo. Napoved: 4-0

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Borussia (D)-Anderlecht
1
Kot evropski velikan v domači ligi izgubljaš do te mere, da si s svojim moštvom prikovan na dno lestvice, navijači in vodstvo kluba pa te ob vsem skupaj še vedno podpirajo in ti govorijo, da zaupajo v skorajšnji zasuk v pozitivno smer...samo v Nemčiji!! Borussia sezono rešuje v Ligi prvakov, kjer bi si danes z remijem zagotovili prvo mesto v skupini in s tem boljši položaj pred nadaljevanjem. Toda, kolikor poznamo Kloppa, danes ne bo taktiziral in bo na igrišče poslal trenutno najbolje razpoložene fante. Proti Hoffenheimu je vse skupaj že izgledalo bolje in mislim, da bo na koncu navijačem porurskega ponosa še žal, da je zima tako hitro potrkala na vrata. Zmaga Dortmunda in veliko golov,...kakšnega bi znali dati tudi Belgijci.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

VEF Riga-Bešiktaš
2
V skupini, kjer igra Olimpija, se je pokazalo, da dva kluba po kakovosti pač nekoliko odstopata in to sta Khimki ter Bešiktaš. Turki se borijo za prvo mesto, medtem ko je Riga praktično odpisana. Na prvi tekmi v Carigradu so črno-beli slavili za 17.