PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Liverpool-Sunderland/2. G/
1 (=da)
Liverpoolova obramba v zadnjem času ne navdušuje. Nazadnje jim je gol dal celo Leicester, Lovrena pa je trener Rodgers posadil na klop, kljub temu, da je bil še tisti kanček varnosti, ki jo je klub z anfielda premogel. Sunderland ima zelo soliden napad, ki bi zlahka lahko jutri vsaj enkrat zatresel mrežo. Kvota je imenitna.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Union Olimpija-Szolnoki Olay
1
Ponovitev tekme izpred treh dni. Olimpija bi takrat lahko dejansko zmagala tudi z višjo razliko, ne vem zakaj bi bilo danes kaj drugače. 

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka/+4,5/-Budučnost
1
Negativen trend Krke se bo slej ko prej moral obrniti in čeprav je nasprotnik letos izjemen, se mi zdi, da bo to prav danes. Armstead bo igral, zelo pomemben pa se mi zdi povratek kapetana Hukića.

Biatlon - Ostersund - Šprint (Ž)

Dunklee S.-Gregorin T.
1
Naša reprezentanca se še nikdar ni začela pripravljati tako zelo pozno, kar se nekje mora poznati. Pri fantih se je poznalo, da jim manjka vzdržljivosti, tudi dekleta pa prav briljantno sezone niso začela in ni čudno, da jih tudi večina spletnih stavnic postavlja na rep tistih, ki bi lahko zasedli mesta pri vrhu. Gregorinove danes ne vidim pri točkah, saj ji šprint nikdar ni odgovarjal.

Rokomet - Slovenija - 1.liga

Ribnica-Ormož
1
Večkrat sem že pisal o tem, da je v slovenski rokometni ligi domač teren pol zmage, še posebej če je domačin za odtenek boljši, kot v tem primeru. Ormož v tej ligi pač težko zmaga kje drugje, kot na Hardeku.