Salon se nahaja v Portlandu v zvezni državi Oregon, lastnica pa ga je poimenovala Stisni se k meni (Cuddle up to me). »Posel je eksplodiral,« je Hessova dejala za Fox 12. »V tednu dni sem po elektronski pošti prejela kar 10.000 sporočil.« Ena ura storitve stranko stane 60 dolarjev in vključuje božanje po laseh, držanje za roke, objemanje in obilico drugih načinov crkljanja. Samantha je idejo dobila potem, ko ji v življenju nič ni šlo tako, kot bi si želela.

»Bila sem v položaju, ko se mi to, da bi nekomu plačala, da bi me vsaj objel, sploh ni zdela slaba ideja,« je pojasnila, kako je začela razmišljati o novem poslu.

Seanse so zastavljene tako, da strankam zagotavljajo popolno varnost in anonimnost. »Po srečanju s Samantho se počutim veliko bolje,« je na njeni spletni strani zapisal Steve iz Vancouvra »Crkljanje mi je dalo drugačen pogled na življenje. Zdaj sem velik oboževalec tega in se že veselim naslednjega srečanja. Samantha me spodbudi, je prijazna in iskrena.«

Salon crkljanja je odprt od ponedeljka do sobote, pogovor med crkljanjem ni obvezen, pižama pa je zaželena, pravi Samantha.