Gosti, ki so sredi druge tretjine, v kateri je padlo kar šest golov, vodili s 3:1 so bili na koncu lahko zadovoljni tudi s točko, saj so si podaljšek in pozneje kazenske strele zagotovili 1,8 sekunde pred zadnjim zvokom sirene, strelec gola je bil temnopolti Wayne Simmonds. Odločilni gol pa je v drugi seriji kazenskih strelov dosegel Corey Perry.

"Čeprav smo bili večji del tekme v prednosti in čeprav že šeste zaporedne tekme nismo zmagali, smo na koncu lahko zadovoljni z rezultatom. Pri 3:1 bi morali zapreti tekmo, igrati pametneje. Tako pa smo z lastnimi napakami v obrambi gostom dovolili, da so storili preobrat. A na srečo smo si v zadnjih trenutkih zagotovili vsaj točko," je po tekmi dejal gostujoči trener Craig Berube.

Po rednem delu ni bilo zmagovalca tudi na tekmi med Winnipegom in Edmontonom, le da je v Winnipegu odločitev o zmagovalcu padla že v podaljšku, in sicer že v njegovi 17. sekundi, ko je v polno za domače zadel Matthieu Perrault. Edmontonu pa je točka zadostovala, da je zadnje mesto v ligi vsaj začasno predal Columbusu.

Chicago je dosegel četrto zaporedno zmago, s 4:1 je doma premagal St. Louis. Za uspeh sta najbolj zaslužna Kris Versteeg in Patrick Kane, prvi je v zadnji tretjini povedel svojo ekipo v vodstvo z 2:1, nato pa je še dvakrat podal za gola, ki jih je dosegel Kane.

Minnesota je z 2:1 premagala Montreal, ki je zamudil priložnost, da pride na prvo mesto lige. Zmaga gostiteljev je povsem zaslužena, saj so dve tretjini povsem prevladovali na ledu (streli 30:10). Da niso zabeležili bolj prepričljive zmage je zaslužen predvsem vratar gostov Carey Price, ubranil je 33 strelov.