Huthova toži po zakonu Kalifornije, ki mladoletnim žrtvam spolnih zlorab omogoča tožbe veliko let kasneje, če so šele kasneje ugotovile, da so imele zaradi zlorab psihološke posledice. Huthova trdi, da je od zlorabe naprej imela psihološke težave, šele sedaj pa jih je povezala s Cosbyjem.

V tožbi trdi, da je igralca in komika srečala na sceni enega od filmov, ko je bil star 37 let. Skupaj s takrat 16-letno prijateljico jo je povabil v teniški klub na druženje, kjer so igrali biljard in za vsako Cosbyjevo zmago sta morali dekleti popiti pivo.

Močno vinjeni je nato odpeljal v Playboyjevo graščino in jima razložil naj povesta, da sta polnoletni. Znotraj graščine so se zabavali naprej, Huthovo pa je Cosby odpeljal na stranišče v eni od spalnic in ko je opravila potrebo, jo je otipaval, slačil hlače in jo prepričal, da ga je ročno spolno zadovoljila. To ji je pustilo večno travmo.

Poleg Hithove so v sredo prišle na dan z obtožbami o spolnih zlorabah še tri ženske. Beth Ferrier iz Kolorada je bila omenjena kot neznana žrtev v tožbi nekdanje uradnice košarkarske ekipe univerze Temple leta 2004.

Cosby se je z njo izvensodno poravnal in plačal za njen molk. Helen Hays trdi, da jo je zlorabil potem ko sta se srečala leta 1973 na teniškem turnirju slavnih v organizaciji Clinta Eastwooda, tretja ženska pa je razkrila le ime Chelan in trdi, da jo je zlorabil, ko je bila stara 17 let.

Večino ženskih žrtev, ki prihajajo na dan z obtožbami, si želi zastopati televizijska odvetnica Gloria Allred, ki je Cosbyju ponudila dve možnosti. Ali bo šel v zgodovino kot spolni izprijenec ali pa bo ustanovil 100 milijonov dolarjev vreden sklad za poplačilo žrtev, ki bodo dovolj prepričljive v obtožbah o spolni zlorabi. Cosby o vsem skupaj še vedno molči.