PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Sunderland-Manch City
2
City je z zmago pri hitu prvenstva Southamptonu dokazal, da s trenutno postavo pač nima težav kontinuirano premagovati klubov iz "spodnjega doma" lestvice. Agüero je v izvrstni formi, tudi ostali pa mu pri učinkovitosti lepo pomagajo. Pellegrini mora v obrambi najti zgolj zamenjavo za Mangalo, ki je v nedeljo prejel rdeči karton.

Nogomet - Slovenija - Pokal

Maribor-Krka/+2/
2
Z zmago proti Olimpije so Dolenjcem apetiti narasli, da morda tudi v pokalu presenetijo. Vsekakor so jih stavnice po mojem občutku tule podcenile, saj si Maribor recimo lahko privošči celo poraz 0:1, pa bi še zmeraj napredoval. Šimundža bo nekoliko premešal začetno enajsterico, zato pričakujem izenačeno tekmo.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Union Olimpija-Szolnoki Olay
1
Druga zaključna žoga Olimpije za preboj v drugi del tekmovanja. Ekipa je brez Begića precej izgubila na kakovosti, toda nocoj naj bi se v ekipo vrnil Rupnik, pa tudi dlje časa odsotni kapetan Dino Murić, kar bo vsekakor dalo fantom motivacijski naboj. Szolnok je na papirju (in tudi drugače) najbolj skromna zasedba skupine in bu tule poraz morala priznati.

Tenis - Mednarodni - Premier liga (M)

Hewitt L.-Monfils G.
2
Monfils se, kljub ekshibicijskemu značaju teh tekem v Aziji, očitno zna zelo motivirati, saj je do zdaj dobil vse štiri obračune, Hewitta pa teden nazaj ugnal 6:1.

Biatlon - Ostersund - 20 km Posamezno (M)

Boe Tarjei-Fak J.
2
Jakovu se je zadnje streljanje na štafetni tekmi povsem ponesrečilo, je pa dejal, da bo pripetljaj že na tekmi v Östersundu popravil z odličnim nastopom. Hiter trenutno je vsekakor vsaj toliko kot Norvežan, vprašanje pa, kako bo na strelišču. Kakorkoli že, spletne stavnice so našega junaka postavile z enakimi možnostmi za zmago, torej se neka vrednost v stavi nanj dejansko skriva.