PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda-Partizan/+9,5/
2
Derbi je derbi in tudi Partizan je v zadnjih par tednih pokazal formo, ki obeta vsaj delno izenačeno tekmo. Igralci Duška Vujoševića so bolj sveži, Blažič pa mi je v četrtek dejal, da naj kar pozabim na njihovo lahko zmago, saj so ti derbiji vedno zanimivi tudi takrat, ko eden izmed rivalov odstopa.

Tenis - Mednarodni - Premier liga (M)

Čilič M.-Monfils G.
2
Gael je v izjemni formi in se za to Premier ligo zna tudi ustrezno motivirati. Včeraj je imel pred gledalci zopet svoj show, premagal Murraya, predvčerajšnjim odpihnil Hewitta, danes pa se bo pomeril s Čilićem, ki ga je v edinem medsebojnem obračunu premagal. Kot kaže Francozu ta format tekmovanja ustreza.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Houston-Tennessee
1
Kvote so tule cel teden močno oscilirale v povezavi z nastopom Fosterja, ki pa je po zadnjem treningu dejal, da ga težave z dimlji preveč ne ovirajo. Tako bo RB domačih danes verjetno glavna košara, v kateri bodo Texansi skušali danes žogo pretovoriti na konec igrišča. Titansi imajo eno izmed najslabših obramb lige.

Smučanje - Aspen - Slalom (Ž)

Shiffrin M.-Maze T.
1
Čudežna Američanka je ogromno trenirala na domačem snegu in je nanj gotovo bolje pripravljena kot ostale tekmovalke. O tem priča podatek, da je recimo v Levi prišla le dva dneva pred slalomom, potem pa takoj po koncu tekme odletela nazaj domov trenirat. Pričakujem, da bo danes na odru za zmagovalce, Tina pa najbrž ne bo mogla ponoviti zmage, toda med prvih deset Črnjanko vseeno lahko pričakujemo.

Smučarski tek - Ruka - 15 km (M)

Japarov D.-Jespersen C
2
Kvote poravnane, na spletnih stavnicah pa ima prednost Norvežan, ki je lani Japarova na tej razdalji premagal povsod razen v Falunu. Tudi generalka v Beitestoelenu na FIS tekmi mu je kar dobro uspela, bil je četrti.