Enako visoka kazen je doletela igralkinega moža in Mir Shakil-ur-Rahmana, lastnika medijske skupine Jang-Geo, ki je predvajala sporno oddajo. Vsi trije morajo oblastem predati svoje potne liste in poravnati kazen v višini 10.100 evrov.

V oddaji, ki so jo maja predvajali na televiziji Geo TV, je bila sporna scena, v kateri se Veena Malik »ponovno« poroči s svojim možem Asadom Baširjem Kanom, le da je v ozadju mogoče slišati religiozno pesem. Po predvajanju so televizijo zasule pritožbe, vložena pa je bila tudi tožba o blasfemiji proti lastniku medijske skupine, voditeljici, igralki in njenemu možu.

Konec maja je vodja vodilne verske organizacije Jamaat Ahle Sunnat vložil uradno pritožbo, ker je bila v oddaji prikazana družina preroka Muhameda, v ozadju pa je bilo slišati »žaljivo Qawwali (vrsto glasbe v Pakistanu, op. p.)«. Geo TV in voditeljica sta se opravičila, Malikova in Khan pa sta ob sprožitvi preiskave zapustila državo.

Veena Malik, ki trenutno živi v Dubaju, je za Guardian povedala, da se bo v prihodnjih dneh vrnila v Pakistan in na vrhovno sodišče vložila pritožbo. »26 let je celo življenje. A verjamem v pakistanski sodni sistem. Zadnja odločitev bo meni v prid. Nič slabega se ne bo zgodilo,« je še pojasnila igralka.