PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Rijeka-Standard
1
Kek tule rešuje evropski del sezone in z zmago bi naredil velik korak proti uvrstitvi v nadaljevanje Evropske lige. Za to ima dejansko zelo lepe možnosti, saj ima Kramarića v vrhunski formi, v goste pa prihaja še najbolj premagljiv nasprotnik iz skupine, ki ima v domači ligi težave in mu bo izpad iz Evrope verjetno prišel kar prav. V Belgijski ligi so medtem celo izpadli iz mest, ki v naslednji sezoni prinašajo nastop na širši sceni.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Dinamo Minsk-PAOK
2
Letošnji primer Dinama iz Minska močno smrdi po sumljivih poslih. Ekipa izloči Cluj in portugalski Nacional, pride v Evropsko ligo, potem pa se po štirih krogih lahko pohvali z vsega golom in osvojeno točko po domačem remiju z Guingampom. PAOK jih je na domačem igrišču deklasiral s 6-1, tule pa nujno potrebujejo vse tri točke, če želijo še upati na uvrstitev naprej. Kakovost in motivacija nastrani gostov.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Slovan Bratislava-Young Boys
2
Vsaka dodatna minuta v Evropi je za igralce, navijače in strokovni štab slovana, eno navadno mučenje. Nič točk, nič golov, sramotenje na odprti sceni, današnji nasprotnik pa lačen točk, saj bi si z zmago odprli lepe možnosti, da si potem doma proti Sparti v zadnjem krogu zagotovijo mirno "zimsko spanje".

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Crvena zvez-Neptunas Kla/+7,5/
1
Danes v Areni do 25. minute ne bo (tistega živalskega) navijanja, pravi neuraden, a kredibilen vir. Seveda je razlog smrt mladega navijača pred enim tednom v Carigradu, ki še zmeraj odmeva v lokalnih medijih. Zvezda mora tule nujno zmagati, po možnosti z višjo razliko, kot v Klaipedi in ker je duh preminulega reveža Marka še kako prisoten v zavesti slehernega navijača rdeče-belih, bo tole srečanje polno emocij. Zvezda za 15!

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Francisco-Seattle/39,5/
2 (=več)
Glede na to, da se Wilson v tej sezoni ne odloča več tako zelo pogosto za samostojne prodore, bi ga na zahvalni dan utegnila obramba 49sov večkrat presekati, saj so v vrhu prestreženih podaj lige. Resda Kaepernick letos ne blesti, a tudi podajalec aktualnih prvakov si je v tej sezoni privoščil čisto preveč "sackov". Za zmagovalca se težko odločim, sem pa skoraj prepričan, da tule nizkega rezultata ne bo. Vsota doseženih točk bi se morala po moji oceni ustaviti nekje med 40 in 50 točkami.