V letu dni (od junija 2013 do junija 2014) naj bi Bieber zaslužil okoli 80 milijonov dolarjev, za večino tega pa je zaslužna njegova svetovna koncertna turneja. Komaj 20-letni pop zvezdnik pripravlja tudi nov album, s katerim bo svoje premoženje še oplemenitil. Bieberjevi oboževalci so že lahko okusili nekaj sekunda vsake od 11 skladb na albumu, ni pa še znano, kdaj bo nov album izšel v celoti.

Na drugem mestu so se znašli One Direction s povprečno starostjo 21 let. V preteklem letu naj bi na njihove račune priteklo 75 milijonov dolarjev. Skupina je nastala iz tekmovalcev v britanski različici oddaje X Factor. Najvišje uvrščeno dekle na letošnjem seznamu je tretje uvrščena Taylor Swift s 64 milijoni dolarjev. 24-letnica ima letos veliko razlogov za praznovanje, saj je izdala tudi zelo uspešen album 1989. Na četrtem mestu je s 60 milijoni dolarjev zaslužka 29-letni Bruno Mars. Z 48 milijoni dolarjev zaslužka prvo peterico zaključuje Rihanna. 26-letnica je večino tega zaslužila z glasbo, ima pa tudi svojo linijo dišav in vztrajno postaja del modne industrije.

Tudi sicer na seznamu prevladujejo glasbeniki, saj so zapolnili devet izmed prvih desetih mest. Edina igralka, ki se je uvrstila v prvo deseterico, je Jennifer Lawrence na sedmem mestu. Lanskoletni zaslužek 24-letne igralke je ocenjen na 34 milijonov dolarjev.

Forbesova ocena zaslužka ne upošteva davkov in ostalih stroškov estradnikov.