Izjemni ruski napadalec se je med strelce vpisal tudi v rednem delu, poleg njega tudi prvi zvezdnik tega moštva Sydney Crosby, izkazal pa se je tudi vratar Marc-Andre Fleury s 27 obrambami. Za kosmatince sta zadela Milan Lucic in Joe Morrow.

Detroit je na domačem ledu ukanil Ottawo s 4:3. Za domačo zasedbo je dva gola dosegel Stephen Weiss, po enega Gustav Nyquist in Riley Sheahan. Gostitelji so imeli veliko priložnosti, marsikateri zadetek pa jim je preprečil vratar Craig Anderson, ki je zaustavil 39 strelov domačih hokejistov. Za goste so zadeli Erik Karlsson, Kyle Turris in Mike Hoffman.

New York Islanders pa po izvajanju kazenskih strelov Philadelphio. V trdi tekmi se v rednem delu in podaljšku mreža ni zatresla, v "loteriji" pa sta gola dosegla Frans Nielsen in John Tavares. Najbolj učinkovito predstavo je prikazala Minnesota, ki je v gosteh premagala Florido s 4:1. Za zmago je dva gola prispeval Jason Zucker, po enega Finec Mikko Koivu in Avstrijec Thomas Vanek, za gostitelje je zadel Shawn Thornton.

Zasedba iz Los Angelesa, kjer igra slovenski hokejist Anže Kopitar, bo v noči na sredo gostovala v Nashvillu.