PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Aston Villa-Southampton
1,0
Kljub temu, da lestvica sugerira na zmago gostov, grem tule z Villo. Tik pred reprezentančnim premorom so končno dosegli točko, tokrat pa jim največje presenečenje letošnje sezone na obisk prihaja brez Rodrigueza in Ward-Prowse, zelo vprašljivi pa so še Tadić, Davis in Gallagher. Ok, tudi pri domačih bo obramba skoraj da rezervna, toda ne pozabimo, da je bilo kar 17 (!) Saintsov na dolžnosti za svoje reprezentance.

Nogomet - Italija - 1.liga

Genoa-Palermo/Kdaj 1. gol?/
2 (=31-90m)
Za oboje je premor prišel ob zelo slabem času, saj so bili v zelo dobri seriji, zlasti Genoa. Predstavljam si, da bodo tekmo predvsem v taboru Palerma začeli nekoliko bolj previdno, saj bi jim tudi točka z gostovanja na Luigi Ferrarisu pomenila veliko. V popolni postavi menim, da bo otočanom do polčasa uspelo zadržati vse nalete Ligurcev.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Cedevita-Crvena zvezda
1
Tole se bo čez dan verjetno prelevilo v "public bet", pa bom še sam pristavil lonček. Zvezda je tule zrela za prvi poraz v ligi, ker so najprej psihološko izčrpani po najtežjem porazu sezone v Carigradu, poleg tega imajo že v četrtek ključno tekmo doma z Neptunasom in bodo nekateri igralci gotovo dobili manj minut. Cedevita bo v jadranski ligi doma težko oddajala točke in dokler bodo Srbi danes na stavnicah favoriti, vidim lepo vrednost na domačih.

Am. nogomet - ZDA - NFL

Buffalo-New York Jets
2
Tekma bo v Detroitu, stran od navijačev Buffalla, njihovi ljubljenci pa so za nameček izgubili dva dneva treningov, ker imajo na svoji domači zelenici meter snega. "Hudič ima mlade" v taki obliki, da bo tokrat pri domačih manjkal vodilni igralec po prestreženih žogah, cornerback Leodis McKelvin, in ker so gostje povsem neobremenjeni (možnosti za playoff so nične) ter je njihov podajalec Vick zelo dobra zamenjava za Smitha, moram tukaj nujno iti z Jetsi!

Am. nogomet - ZDA - NFL

New Orleans-Baltimore/49,5/
1 (=manj)
Zanimivo, kako so Saintsi z razmerjem 4-6 trenutno na mestu za v končnico, Ravensi pa z obrnjeno bilanco na zadnjem mestu svoje divizije. Kakorkoli že, pričakujem predvsem zelo dobro igro obeh obramb in oboje tam okoli 20-tih točk, torej se mi postavljena meja zdi nekoliko previsoka. Če se pa že res moram odločiti za zmago, jo napovedujem Saintsom. Ta ekipa je imela letos zares preveč smole.