PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Milan - Inter
0
Velimi milanski derbi je v primerjavi s preteklostjo močno izgubil na blišču. Kriza namreč velikanoma iz prestolnice mode ni prav nič prizanesla, saj imata kluba nemalo težav na tekmovalnem področju. Vseeno nekoliko bolje kaže Milanu, ki zaseda sedmo mesto, medtem ko je Inter s točko manj zgolj deveti. Rdeče-črni so morda v rahli prednosti (pri Interju so pred kratkim zamenjali trenerja), a še zdaleč ne v vlogi favorita.

Nogomet - Italija – 1.liga

Napoli - Cagliari
1
Napoli si je privoščil kar nekaj spodrsljajev in posledično za vodilnim Juventusom zaostaja že za 10 točk, medtem ko mu kot tretjeuvrščenemu v serie A za vrat diha kar nekaj klubov. Proti Cagliariju lahko Neapeljčani vseeno pričakuje vse tri točke, saj gosti ne blestijo in so na prvenstveni razpredelnici šele 15. Kljub temu previdnost ne sme biti odveč, saj je Cagliari obe svoji zmagi v sezoni dosegel v gosteh.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Sturm - Salzburg
2
Salzburg v prvenstvu pridno polni nasprotnikove mreže, saj v povprečju doseže več kot tri gole na tekmo. Aktualni avstrijski prvaki v prvenstvu seveda zasedajo prvo mesto, a še zdaleč niso nepremagljivi, saj so do sedaj izgubili že štirikrat – nazadnje je bila od njih s kar 4:0 boljši Altach, kar je bila dobra zaušnica. Za zmago proti trenutno četrtouvrščenemu Sturmu se bo moral Salzburg zato pošteno potruditi.

Nogomet - Srbija - 1.liga

Partizan - Napredak
1
Kot je v Srbiji že v navadi, boj za prvo mesto tudi v letošnji sezoni bijeta Partizan in Crvena zvezda. Zaenkrat bolje kaže Partizanu, ki je prvi, s tekmo manj pa ima pred mestnim tekmecem tri točke prednosti. Nogometaši Partizana se bodo danes pomerili proti Napredku, ki je predzadnji, zato se seveda nadejajo zmage. Vse drugo bi seveda pomenilo velik neuspeh.

Košarka - ZDA - NBA

Boston - Portland
2
Portland nadaljuje z uspešnimi predstavami, ki jih je prikazal v pretekli sezoni. Ekipa je trenutno po uspehu v ligi pri vrhu in je nanizala šest zaporednih zmag. Boston je precej slabši in je do sedaj zmagal le štirikrat, prav tako pa je izgubil zadnje tri medsebojne obračune proti Trail Blazers.