PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - Mednarodni - Davisov pokal

Tsonga J.W.-Wawrinka S.
2
Igra Wawrinke v Londonu je spet nekoliko spomnila na njegov impozanten začetek leta. Na pesku se letos sicer ni dobro znašel, v preteklosti pač. Za razliko od Tsongaja je popolnoma "fit", medtem ko je imel Francoz jeseni veliko težav z zapestjem. Napovedujem 3-1 za Stana.

Tenis - Mednarodni - Davisov pokal

Monfils G./+1,5/-Federer R.
1
Clement se bo ta vikend moral močno zanašati na bravure energičnega Monfilsa, ki celo sezono igra brez trenerja, a mu to ni hodilo v napoto. Dejansko ima na dober dan Gaël od Francozov trenutno edini realne možnosti, da premaga zdravega Federerja, tokrat pa bo z magom sodobnega tenisa moči meril, ko je ta nekoliko načet. Rogerju verjamem, da ni kar tako spustil finala sezone v Londonu in ga hrbet dejansko muči. 

Tenis - Challenger - Montevideo

Molteni A.-Arguello F.
2
V medsebojnih Molteni sicer vodi 4-1, se je pa od teh obračunov marsikaj spremenilo. Molteni je še zmeraj tam na meji med CH in FU ravnijo, na zadnjih petih dvobojih je bil štirikrat poražen, Facundo Arguello pa tule gara, da bi imel v Melbournu januarja čim boljše izhodišče v kvalifikacijah. 

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Galatasaray-Crvena zvezda
1
Zvezda se je dokazala, da tudi v Evroligi s praktično vsemi igra izenačene dvoboje. Galatasaray so doma premagali za 8 in ker bi znali biti na koncu izenačeni, bo tule tudi razlika pomembna, toda ne verjamem, da bodo Beograjčani kar kontinuirano zmagovali v gosteh. Pocius je za tekmo vprašljiv, Micova skoraj zagotovo ne bo, ostali pa so pripravljeni, da v Abdi IpekČi Areni ohranijo letošnji niz neporaženosti.

Nogomet - Francija - 2.liga

Dijon-Orleans
1
Dijon kandidat za napredovanje v Ligue 1, doma so letos 6-0-0, gostje pa so novinci v ligi in obstanek bo že velik uspeh. V gosteh imajo na zadnjih petih tekmah prav toliko porazov, prejšnji teden pa jih je v pokalu mučil nek četrtoligaš. Aja, pa še to: manjkata oba centralna branilca in najboljši strelec ekipe Puyo. Lahko delo za Dijon.