Vratar New York Rangers Cam Talbot je uspešno nadomestil prvega čuvaja mreže svojega moštva, švedskega zvezdnika Henrika Lundqvista. Z 31 obrambami je četrtič v karieri NHL ohranil mrežo nedotaknjeno. V Madison Square Gardnu sta gole zadela Kevin Klein v prvi in Rick Nash v drugi tretjini.

Obrambni igralec Vancouvra Yannick Weber je v 12. minuti zadnje tretjine po podaji Daniela Sedina, ki je bil s tremi asistencami najučinkovitejši mož tekme, odločil srečanje s svojim prvim golom v sezoni. Radim Vrbata je dosegel dva gola za zmagovite goste, preostala strelca pa sta bila Chris Higgins in Jannik Hansen. Za domače je v sedmi minuti zadnjega dela izenačil Andrew Ference, pred tem pa so zadeli Steve Pinizzotto, Teddy Purcell in Boyd Gordon.

Vratar ekipe Canucks Ryan Miller je z 28 obrambami zmagal tudi na enajsti tekmi z Edmontonom. Ta je bil sicer na pragu izenačenja in podaljška, vendar so sodniki razveljavili zadetek Davida Perrona, ki je 10,1 sekundo pred koncem z drsalko potisnil plošček v mrežo.

Ekipa Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja bo igrala v noči na petek po slovenskem času s Carolino Hurricanes.