Oboževalci filmskih, televizijskih in drugih zvezdnikov so bili prepričani, da sta letošnja glavna favorita Chris Pratt in Neil Patrick Harris. Izbira Chrisa Hemswortha jih je presenetila, saj se je ta v tekmo za naslov najbolj seksi moškega podal pozno v letošnjem letu.

Zahteve za laskavi naslov so seksi fotografija v reviji in intervju, ki ponuja tudi vpogled v igralčevo zasebno življenje. Več kot govori o svoji ljubezni, več točk dobi.

Chris Hemsworth je popolni zmagovalec, so prepričani na reviji People. »Je seksi očka. S svojo ženo Elso Pataky si delita obveznosti in skrb za svoje tri otroke, dvoletno Indio in osemmesečna dvojčka Sasho in Tristana,« so pojasnili. »Svoji ženi sem pojasnil, da si ljudje mislijo, da sem najbolj seksi moški na svetu, zato mi ni več treba pomivati posode. Ali menjati plenic,« se je šalil Hemsworth.

Chris Hemsworth se z laskavim nazivom pridružuje Georgeu Clooneyju, Bradu Pittu, Johnnyju Deppu, Matthewju McConaugheyju, Mattu Damonu, Benu Afflecku in Channingu Tatumu.