PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Belorusija-Mehika
2
Belorusija tale obračun ne pričakuje ravno v pravem času, saj so imeli tri dni nazaj težko tekmo proti Špancem, sedaj pa pričakujejo zelo solidno reprezentanco Mehike, ki se bo pomerila z vsemi nosilci reprezentance, ki vidne vloge igrajo v evropskih klubih. Ne pozabimo, da so Mehičani na Amsterdam Areni pred dnevi s 3-2 odpravili Nizozemce.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Slovenija-Kolumbija
2
Katanec na prijateljskih tekmah svojih varovancev v preteklosti (tudi v zlati eri) ni znal tako motivirati, da bi na igrišču pokazali vse kar znajo. Kolumbija ni zaman tretja reprezentanca na svetu in videli jo bomo v isti različici, kot na SP, torej brez Falcaa. Glede na to, da so trening včeraj oddelali v strogo varovanem okolju pred praznimi tribunami, si mislim, da so v Ljubljano prišli odigrat zelo resno tekmo.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Portugalska-Argentina/2,5/
2
Če bi se moral odločiti za zmagovalca, bi seveda izbral Argentino, ki bo na Old Traffordu zaigrala z vsemi najboljšimi možmi, vendar pa bo Cristiano Ronaldo danes gotovo visoko motiviran, saj mu nasproti stoji njegov največji rival in zato verjamem, da se bo morda malce večkrat odločil za strel proti golu. V vsakem primeru tule golov ne bi smelo manjkati, saj oba napada spadata v sam svetovni vrh.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Krka-Portorož/+17,5/
2
Dolenjci se v domačem prvenstvu očitno ne znajo sprosti in nasprotnike jemljejo preveč z "levo" roko. To se je spet pokazalo na zadnji tekmi v Laškem, ko ne bi bilo nič narobe, če bi slavil Zlatorog. Tokrat v Dvorano Leona Štuklja prihaja Portorož, katerega ekipa je zelo samozavestna, saj je na zadnji ligaški tekmi "razbila" Maribor.

Tenis - Challenger - Montevideo

Leite W.-Jarry N.
2
Za konec pa še par, ki ga mirne duše lahko uvrstite na večino listkov. Leite je letos igral samo futures turnirje in enega osvojil, medtem ko se je mladi Čilenec Jarry potikal že po challengerjih in v Quitu recimo igral celo finale. Peščena podlaga mu je bolj pisana na kožo, tule pa ima imenitno priložnost, da prekine niz dveh zaporednih porazov v prvem krogu turnirjev.