Drugouvrščena ekipa najmočnejše hokejske lige na svetu Tampa proti rangerjem ni imela težkega dela, strelsko ofenzivo pa je že v sedmi minuti začel Nikita Kučerov. Sedem minut kasneje je Ryan Callahan povišal že na 2:0. Drugo tretjino je bolje začel New York, ki je izid znižal že v prvi minuti, z igralcem več na ledu je bil uspešen Martin St. Louis. A nato je sledil mrk domačih. Steven Stamkos je v 15. minuti drugega dela povišal na 3:1, Alex Killorn štiri minute kasneje že na 4:1. Usodo gostiteljev je z golom tri minute pred koncem tekme in drugim na tem dvoboju zapečatil Ryan Callahan, sicer nekdanji član New York Rangers.

"Res sem bil vesel priložnosti, da se pomerim s svojim nekdanjim moštvom," je po tekmi povedal Callahan, ki je bil vso tekmo deležen značilnih vzklikov "buuuu". A so mu gledalci po predstavitvenem filmu na velikem zaslonu nato le začeli ploskati. Klub se je Callahanu preko zaslona tudi uradno zahvalil "Hvala za spomine, slava ti".

"Ne bi rabili storiti tega, a to je ta ekipa, ta organizacija. Pokažejo, da imajo res dober stil. Navijači so potem navijali tudi zame, to pokaže, da so res razred zase. Zmaga precej pomaga, a resnično sem danes ob vrnitvi v to dvorano zelo užival," je še povedal Callahan. Hokejisti Floride bodo drevi gostovali pri moštvu Anžeta Kopitarja Los Angeles Kings.