PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

San Marino-Estonija/1.G//
2 (=ne)
San Marino gol? Ni "šans"! To so polamaterji, ki jih lahko uvrstimo v najnižji razred evropskega reprezentančnega nogometa, ob bok Gibraltarju. Estonci se zelo organizirano branijo (vprašajte samo naše fante) in bodo zabili tista dva, tri gole te rdomov odšli s polnim izkupičkom. San Marino lahk ov tej skupini realno da gol samo Litvi, ali pa mogoče kakšni drugi reprezentanci, ki jim pa do takrat že "napoka" 5+ golov.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Anglija-Slovenija/Kdaj 1. gol?/
2 (31-90m)
Verjamem, da bodo srečanje oboji začeli zelo previdno. Anglija ve, da je poleg Švice Slovenija najbolj neugoden nasprotnik in če naši zdržijo prvih 15 minut, potem bomo verjetno priča zelo izenačeni tekmi, ki jo bo po mojem mnenju odločil en sam gol. 

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP 2016

Švica-Litva/+1/
1
Litvanci so na zadnji tekmi proti našim dokazali, da niso noben "bav-bav". Tečejo premalo, tehnično so slabše podkovani, taktike pa se po prvem golu niso držali, zato je sledila kazen. Če želijo v Švici uspeti, bodo morali pokazati res nekaj posebnega, v kar pa dvomim. Petković si tule že rešuje kožo, na voljo pa ima vse najboljše može, ki jih dandanes premore Švica.

Nogomet - Mednarodni - Afriški pokal

Kapverdski otoki-Niger
1
Višje kvote, kot tole ne boste dobili (če še imate @1.50), saj so spletne stavnice stavo na Kapverde že močno znižale. Razlog za to je seveda dejstvo, da so "otočani" že v gosteh zmagali s 3:1 in bi v primeru današnje zmage tudi teoretično že uvrstili na tekmovanje za pokal afriških narodov. Igralci Zelenortskih otokov, kot jim pri nas pravimo, igrajo v zelo solidnih evropskih klubih in so v teh kvalifikacijah le enkrat "kiksnili", pa še to v gosteh pri Mozambiku.

Smučanje - Levi - Slalom (Ž)

Gagnon M.M.-Hosp N.
1
Gagnonova danes štarta kot peta, Hospova pa ima štartno številko 12. Dejstvo je, da ima Kanadčanka, sodeč po lanski sezoni, precej boljše predispozicije, da je tule spredaj. Spada v nov val slalomistk, ki se spustijo povsem na robove in zelo veliko tvegajo, so pa hitre kot blisk. Hospova gre bolj na "ziher" in počasi, zato je lani recimo dokončala vse slalome, ni bila pa nikdar med petimi najboljšimi. Ko je Gagnonova lani končala slalom, je bila vselej med deset in tudi letos pa jo spet vidim kdaj tudi na stopničkah za zmagovalke. Lanski rezultat iz Levija: 5. Gagnon, 13. Hosp.