PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evropokal

VEF Riga - Union Olimpija
2
Union Olimpija tokrat gostuje v Rigi, kjer se bo pomerila proti najslabši ekipi v svoji skupini, ki je do sedaj v štirih krogih zbrala le eno zmago. Ljubljančani tokrat veljajo za favorite, a kljub temu bo njihova naloga vse prej kot lahka, saj v Latviji ne bodo mogli računati na sila pomembna Sasuja Salina in Mirzo Begića. Ob tem velja dodati, da ima VEF v svojih vrstah Geralda Robinsona, ki je v močni regionalni ligi VTB prvi strelec.

Košarka - Mednarodni - Evropokal

Szolnoki Olay - Bešiktaš
2
Bešiktaš je v soboto po dolgem času resda doživel poraz v domačem prvenstvu, a danes se mu ponuja odlična priložnost, da se vrne na zmagovalna pota. Predstave Szolnokija so namreč vse prej kot blesteče, saj je na zadnjih sedmih tekmah slavil zgolj enkrat. Ob tem velja dodati, da je kvaliteta na strani Turkov, ki v skupini D z enakim izkupičkom kot Khimki in Union Olimpija zasedajo drugo mesto.

Košarka - ZDA - NBA

Memphis - LA Lakers
1
Po uvodnih predstavah v ligi NBA tudi letos očitno ne gre pričakovati, da se bodo jezerniki borili za končnico. Moštvo je svojo prvo zmago namreč vpisalo šele na šesti tekmi, in sicer proti Charlottu. Na drugi strani pa se z zrcalnim izplenom 6:1 lahko pohvalijo košarkarji Memphisa, ki jim je prvi poraz v sezoni v nedeljo prizadejal šele Milwaukee, ki je tesno slavil s 93:92. Grizliji drevi vsekakor veljajo za favorite.

Košarka - ZDA - NBA

Toronto - Orlando
1
Toronto, ki je več let veljal za enega slabših moštev v ligi, je v sezono startal izjemno in ima po sedmih odigranih tekmah vsega en poraz, na domačem parketu pa zaenkrat še ni izgubil. Bržkone bo pri tem ostalo tudi proti Orlandu, ki je zaenkrat uspel premagati zgolj zadnjo uvrščeno Philadelphio in sila povprečno Minesotto.

Hokej - Mednarodni - Liga Prvakov

Salzburg - Lulea
1
Salzburg v hokejski ligi prvakov nastopa izjemno uspešno, saj v svoji skupini po šestih tekmah zaseda prvo mesto. Avstrijci so se letos z Luleo že pomerili v gosteh in tekmo dobili s 4:2. Na domačem ledu bo Salzburžanom gotovo še nekoliko lažje.