PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 1.liga

Rennes - Lorient
1, 0

Rennes je tipična domača ekipa, ki kljub povprečni zasedbi na svojem igrišču le stežka izgublja, lahko pa precej težav povzroča tudi najboljšim francoskim ekipam. Trenutno je v dobri formi, saj poraza ne pozna že pet tekem, kar je dobra napoved pred današnjim srečanjem s skromnim Lorientom, ki je po 12 tekmah z le 10 točkami na 18. mestu in ga čaka boj za obstanek. Diši po domači zmagi, a ker je francosko prvenstvo revno z goli, se veliko tekem konča z remijem, ta je možen tudi tokrat.

Nogomet - Nemčija - 2. liga

Kaiserslautern - Bochum
1

Kaiserslautern je znova v sezono krenil z jasnim ciljem - izboriti povratek med prvoligaše. Po treh remijih v zadnjih treh tekmah je z drugega mesta zdrsnil na peto, a za drugim, ki neposredno pelje v bundesligo, zaostaja le točko. Na svojem igrišču je do zdaj deloval odlično in na 6 tekmah osvojil 16 točk, nove tri pa bi moral osvojiti tudi danes, ko gosti Bochum, ki je povsem izven forme, saj ni zmagal že od 20. septembra. Kaiserslautern si tokrat spodrsljaja preprosto ne sme privoščiti.

Košarka - Evroliga

Panathinaikos - Milano
1

Atenčani so dobro začeli sezono in v evroligi v prvih treh krogih prišli do dveh zmag. Prejšnji teden so svoje navijače navdušili z visoko zmago proti Fenerbahčeju, tokrat pa morajo ponoviti predstavo še proti Milanu in znašli bi se že v zelo lepem položaju za napredovanje. Italijanski prvak je doživel že poraza proti Barceloni in Fenerbahčeju, v ponedeljek pa je klonil tudi v državnem prvenstvu proti Avellinu, kar priča o tem, da Milano vsaj trenutno ni sposoben odmevnih rezultatov.

Hokej - ZDA - NHL

Chicago - Washington
1

Chicago je tudi letos eden od glavnih favoritov za osvojitev Stanleyjevega pokala, a sezono je začel v precej spremenljivi formi - na 13 tekmah je doživel 6 porazov. A slej ko prej se bo začel pomik po lestvici proti vrhu in že danes so vsaj na papirju njihove možnosti za novi dve točki kar dobre, saj je Washington v še slabši formi, kajti na zadnjih sedmih tekmah je izgubil kar šestkrat.