Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Maribor - Chelsea
2
Maribor se bo po debaklu v Londonu znova pomeril s Chelseajem. Forma Štajercev je vse prej kot dobra, moštvo pa so v zadnjem času pestile tudi zdrahe znotraj slačilnice. Ekipi trenerja Joseja Mourinha gre na drugi strani vse kot po maslu. Moštvo vodi v angleškem prvenstvu, številni igralci pa igrajo na vrhunski ravni. Vijoličastim se tudi tokrat ne piše nič dobrega, a v nogometu se je že neštetokrat pripetilo, da je David ugnal Goljata.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Manch City - CSKA Moskva
1
Po zmagi proti mestnemu tekmecu Unitedu mora biti vzdušje v slačilnici Manchester Cityja izvrstno. Uspeh pravzaprav ne bi mogel priti ob bolj primernem trenutku, saj so sinje modri pred tem izgubili dve zaporedni srečanji. Za tekmo proti CSKA se zdi, da se zvezdniki z Otoka ne bi smeli namučiti, nenazadnje so igre gostov v zadnjih tednih vse prej kot blesteče.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M) - Roma
1
Bavarci so na prvi tekmi v večnem mestu osmešili Rimljane, saj so slavili s kar 7:1. Da se kaj takega ponovi tudi tokrat, seveda ni za pričakovat. Nenazadnje je po tekmi proti Romi tudi trener Bayerna Pep Guardiola priznal, da je tako visoka zmaga bila neobičajna in nepričakovana. Sinovi volkulje sicer zadnje čase ne igrajo slabo, a je težko verjeti, da lahko na Alianz Areni pripravijo presenečenje.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Atlanta
1

Čeprav imata ekipi po dveh odigranih tekmah enak izkupiček – zmago in poraz – vloga favorita kajpak pripada prvakom iz San Antonia. Na strani ostrog je tudi statistika, saj je moštvo z izjemo zadnje tekme Atlanto praviloma premagovalo brez večjih težav.