Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Liga prvakov

Real (M) - Liverpool
1

Real je trenutno v zastrašujoči formi in ob že tako najboljši zasedbi na svetu je težko najti pravi razlog, zakaj ne staviti na njihovo novo zmago. Medtem se v Liverpoolu ukvarjajo z mizerno formo in igro, ki spet spominja na leta trpljenja daleč od vrha lestvice in privrženci rdečih se danes upravičeno bojijo za ugled kluba, kajti njihova luknjasta obramba bo zagotovo na izjemnih preizkušnjah in Real verjetno ne bo dosegel kaj manj kot vsaj 3 gole, medtem ko Angleži z napadalci tipa Balotelli kaj več kot enega pač ne morejo doseči. PRecej popularna pri tem paru bo verjetno tudi stava na domače s hendikapom.

Nogomet - Liga prvakov

Arsenal - Anderlecht
1

Če bo šlo vse po pričakovanjih, je to tekma, na kateri si bodo topničarji zagotovili napredovanje v osmino finala. Po zmagi v gosteh z 2:1, je danes seveda pričakovati, da bo Arsenal uspel premoč v kvaliteti proti Anderlechtu unovčiti tudi na svojem stadionu, pa čeprav bi Wenger utegnil spočiti koga od nosilcev igre.

Košarka - Evropokal

Union Olimpija - Zenit
1

Stave na Olimpijo nikoli niso preveč pametne, a vendarle je treba zmajem letos priznati, da imajo po dolgem času všečno ekipo, ki ima potencial, da naredi pozitivno sezono. Da še ni vse na pravem mestu, dokazujeta zadnja poraza v ligi Aba, sploh sobotni proti Metalcu, česar si na tak način Ljubljančani res ne bi smeli privoščiti. Bo pa to verjetno še ena stvar več, ki jih bo tokrat na prvi letošnji domači evropski tekmi pred gledalci spodbudila k še bolj motivirani igri in večji želji po zmagi, ki bi Olimpiji že na široko odprla vrata v drugi del tekmovanja. Ruse je treba spoštovati, a daleč od tega, da bi imel Zenit kaj boljšo zasedbo od domačih in če se je v praznih Stožicah precej kvalitetnejši in bogatejši Himki komaj izvlekel, bo pred nekaj tisoč gledalci in po dolgem času tudi Green Dragonsi Zenit najbrž padel.

Košarka – ZDA – NBA

Toronto – Oklahoma
1

Toronto je spodbudno začel sezono, v kateri bo ponovno napadal končnico, saj je v prvih treh tekmah vknjižil dve zmagi. Tokrat gosti na papirju močnega nasprotnika, ki pa ima na začetku sezone velike težave, saj sta v vrstah Oklahome zaradi poškodbe odsotna prva zvezdnika in najboljša strelca Durant in Westbrook. Takega udarca ne morejo v NBA preživeti niti najboljše ekipe, zato se vsaj v prvih tednih nove sezone Oklahomi obetajo porazni rezultati, Toronto pa bo darilo seveda sprejel z odprtimi rokami in se utrdil na vrhu atlantske divizije.