Danes najsodobnejši električni radiatorji

Podjetje Adax AS ima sedež v Svelviku na Norveškem in je eden od vodilnih proizvajalcev visoko kakovostnih izdelkov za ogrevanje in sušenje na norveškem trgu. Več kot polovico proizvodnje namenjena za izvoz v skoraj vse evropske države, pa tudi širše, od ZDA do Japonske. Podjetje proizvaja široko paleto električnih radiatorjev, najbolj poznano pa je po najnovejšem, tehnološko in stilsko dovršenem radiatorju Adax Neo.

Adax Neo

Ker je prvi vtis zelo pomemben, se veliko pozornost namenja zasnovi še tako majhnih delčkov in detajlov. Električni radiator Adax Neo ni samo radiator, je tudi dekorativni del notranje opreme vašega doma, ki opredeljuje vaš značaj. Serija vrhunsko oblikovanih električnih radiatorjev sodobnega dizajna se odlično prilega vsakemu moderno oblikovanemu ambientu. Trendovske barve pričarajo ustvarjalne kontraste, popestrijo dom in prepričajo še tako zahtevnega uporabnika. Vsaka podrobnost je do popolnosti premišljena in oblikovana.

Nagrada za oblikovanje

Linijo je oblikovala priznana norveška oblikovalska agencija Hareide Designmill. Velik poudarek je na ekološki zasnovi, uporabi obnovljivih, recikliranih in biorazgradljivih materialov in prihranku pri porabi energije za ogrevanje. Adax Neo je s strani norveškega odbora za oblikovanje Norwegian Design Board prejel nagrado za oblikovalsko odličnost v kategoriji industrijskega oblikovanja.

Način ogrevanja

Adax Neo deluje na osnovi naravnega kroženja (konvekcije) zraka, brez ventilatorja. Hladen zrak vstopa v spodnjem delu, posebno konstituiran grelec velike površine ga segreje in na zgornjem delu izstopa topel zrak. Prednost takšnega načina delovanja je večja učinkovitost gretja in maksimalno udobje bivanja v prostoru.

Skandinavska funkcionalnost in kakovost v vašem domu

Adax Neo zadosti vsem potrebam ogrevanja. Skandinavska preprostost se tako kot v dizajnu odraža tudi v pametno zasnovanem regulatorju, ki s pet- in sedemdnevnim programom omogoča ob učinkoviti uporabi prihranek do 20 odstotkov porabe električne energije. Najvišji standard kakovosti v proizvodnji zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trajno zanesljivost pri uporabi. Kakovost potrjuje tudi petletna garancija.

Več informacij o izdelkih Adax na spletni strani www.elektricniradiatorji.si ali na brezplačni telefonski številki 080 20 65 pri zastopniku za Slovenijo, podjetju Atlas Trading iz Vojnika pri Celju.