PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Danska - 1.liga

Aalborg-Silkeborg
1
Aalborg je tista ekipa, ki je letos zagrebški Dinamo izločila iz boja za Ligo prvakov, imajo pa doma kar precej težav, saj po 12. krogih zasedajo spodnji del lestvice. Danes je vse drugo kot zmaga ena navadna sramota, kajti v goste prihaja zadnjeuvrščeni Silkeborg, ki letos sploh še ne ve, kaj so to tri točke. Ekipa, ki doma premaguje evropske tekmece (tudi Dinamo Kiev), slaba ne more biti. Računam na gladko zmago AaB-ja.

Nogomet - Italija - 1.liga

Lazio-Cagliari/oba gol?/
1 (=da)
Za Lazio sem 90% prepričan, da bodo en gol že nekako "spackali" skupaj, ampak tudi Cagliari je v tej sezoni zelo napadalno usmerjena ekipa in v povprečju na njihovih tekmah padejo kar štirje goli. Njihov trener Zeman odlično pozna domačo ekipo, stari lisjak pa bo igralce že znal tako razporediti po terenu, da bo rimska ekipa znala imeti težave. Tesna zmaga sinjemodrih ali remi, je moja napoved, golov pa tudi ne bi smelo manjkati.

Nogomet - Turčija - 2.liga

Orduspor-Gaziantep Bld Spor
2
Gostje so v petek igrali pokalno tekmo in ker je bil od njih boljši tretjeligaš, je nekaj igralcev dobilo "nogo". V goste danes prihaja Gaziantep, ki je angažiral novega trenerja in ponavadi to vsaj na začetku prinaša pozitivne rezultate. Kvota je že nekaj dni nazaj začela padati...

Košarka - Francija - 1.liga

Strasbourg-Limoges CSP
1
Obe ekipi nastopata v Evropi, je pa Strasbourgu malce prizanešeno, saj ne igra v Evroligi, tako kot Limoges. Domači so vseh pet ligaških tekem letos, dobili in to relativno gladko, zmago imajo tudi iz pokalnega tekmovanja ter obeh tekem v Evropokalu in ne verjamem, da bodo tokrat poraženi. Najbrž bo prvi spodrsljaj prišel v Evropi, ali pa takrat, ko bodo gostovali v domačem prvenstvu. Če ta ekipa že ni najboljša v Franciji, pa ima zagotovo najbolj pretkanega stratega, saj jih vodi reprezentančni selektor Collet.

Am. nogomet - ZDA - NFL

New York Giants/+3,5/-Indianapolis Colts
2
Coltsi na Metlife prihajajo po težkem porazu od Pittsburga. Sedaj bosta nared dva lovilca, ki sta bila prejšnji teden "out" - to sta Wayne in Davis, tudi Hakeem Nicks (bivši Giant) pa je novinarjem dejal, da ima proti svojim bivšim soigralcem pripravljenega nekaj posebnega. Luck je prejšnji teden odigral slabo, danes pa bo verjetno za nove točke potreboval že povprečno predstavo, saj obramba Giantsov letos ne bi zaustavila niti krvavitve nosa. Zmaga bo Indy utrdila na vrhu divizije, saj so Texansi včeraj "kiksnili".