PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Tenis - ATP - Pariz

Berdych T.-Anderson K./+1,5/
1
Berdych bi si z današnjo zmago verjetno že zagotovil uvrstitev v London. Proti Andersonu ima 11 zmag iz prav toliko medsebojnih srečanj, sicer pa je v tem tednu od Kevina realno pokazal več.

Tenis - ATP - Pariz

Ferrer D.-Nishikori Kei
1
Tretji letošnji dvoboj Japonca s Ferrerjem in menim, da bo tokrat vendarle dobil Španec. Kei je včeraj pokazal nekaj slabih plati - namesto, da bi Tsongaja po gladkem prvem nizu pokončal, mu je dovolil skoraj zmagati. Ferrer je veliko večji "fighter" in bo tule naredil vse za zmago. Predlani je v Bercyu slavil, letos pa mu je počasnejša podlaga še bolj pisana na kožo.

Tenis - Challenger - Geneva

Hanescu V.-Przysiezny M.
2
Poljak ima za seboj precej boljšo sezono, med drugim je v Tokiu premagal celo Tsongaja, tule pa je oba dvoboja zaključil že po dveh nizih. V Genevi je podlaga betonska, kar mu daje še dodatno prednost, tudi edini medsebojni dvoboj lani pa je proti Romunu v Parizu uspel dobiti.

Tenis - Challenger - Reunion Island

Barrere G.-Berankis R.
2
Sodeč po pregledu četrtfinalistu bi se moral Berankis s trenutno pripravljenostjo sprehoditi do naslova. Edini, ki bi mu utegnil to preprečiti je edino Nizozemec Haase, Barrere pa bo lahko vesel že vsake zbrane igre. "Fiks" dneva!

Nogomet - Iran - 1.liga

Sepahan FC-Esteghlal Khuzestan/2,5/
1
Za konec pa še malo eksotike. Ob pregledovanju lastnosti iranske lige sem ugotovil, da klubi dosegajo res izjemno malo golov, ponavadi tekme odloča en sam zadetek in nič drugače ne bi smelo biti tukaj. Na zadnjih osmih srečanjih Sepahana so vedno padli manj kot trije goli, gostje pa bodo najbrž igrali na remi in tako lahko spet pričakujemo tekmo z največ dvema goloma.