Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Italija - 1.liga

Verona - Lazio
0,2
Rezultatska krivulja Lazia se je po dveh zaporednih porazih močno dvignila, saj so sinje modri vpisal štiri zaporedne zmage, s čimer so se na lestvici povzpel na zelo solidno šesto mesto. Veselje navijačev rimske ekipe utegne biti še toliko večje v primeru uspeha v Veroni, saj bodo njihovi ljubljenci skočili na tretje mesto. Verono, ki je po dveh porazih enajsta, danes tako čaka zahtevna naloga, če želi iztržiti vsaj točko.

Nogomet - Belgija - 1. liga

Royal Mouscron - Brugge
2
Royal je v hudi rezultatski krizi, saj na vnovično zmago čaka že več kot mesec in pol. Moštvo je vse tri prvenstvene zmage sicer doseglo doma, a je kljub temu težko verjeti, da mu bo proti Bruggeu domače občinstvo v veliko pomoč. Gostje namreč igrajo izvrstno, v primeru današnje zmage pa bi se zavihteli tik pod vrh.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Crvena zvezda - Valencia
1

Beograjčani so prejšnjo evroligaško tekmo izgubili, a pri tem velja dodati, da so igrali v gosteh. Za rdeče-bele se ve, da najboljše predstave prikažejo na domačem parketu, kjer jim je v ogromno pomoč publika. Ob izjemni podpori slednje se zdi, da ima Valencia v Beogradu le malo možnosti za uspeh.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Alba - Maccabi Tel Aviv
2
Alba zna biti še kako nevaren nasprotnik, kar je pretekli teden izkusila tudi Unicaja, ki bi proti Nemcem pred domačim občinstvom kmalu ostala brez zmage. Čeprav je Maccabi danes favorit, so berlinski košarkarji ob zares dobrem dnevu prav gotovo sposobni presenetiti Izraelce.

Košarka - ZDA - NBA

Dallas - Utah
1

Dallas je na uvodni tekmi sezone pošteno namučil prvake iz San Antonia, ki so na koncu slavili z vsega točko razlike. Telički veljajo za uigrano zlasti pa izkušeno ekipo, ki se zna vplesti v borbo za najvišja mesta. Utah Jazz Dirku Nowitzkemu in druščini zato ne bi smel predstavljati previsoke ovire, nenazadnje so jih v zadnjem obdobju vselej premagovali.