Praznovanje se bo nato preselilo v prostore vlade, kjer bo potekal simpatičen kulinarični dogodek Večerja za-nič. Obiskovalci bodo lahko pokušali jedi, ki jih bodo zakuhali posamezni evropski premierji in predsedniki. Medtem ko Italijan in Francoz obljubljata že videni in nič kaj domiselni razvrat, se nam prave poslastice obetajo izpod kuhalnic domačih mojstrov, ki bodo tokrat kuhali po tradicionalnih bruseljskih receptih. Častna gostja iz tujine, prava mojstrica varčevanja v kuhinji, naj zaenkrat ostane skrivnost, lahko pa izdamo, da bo vsem radovednim postregla z različno debelimi rezinami zdravega starega črnega kruha. Prisotni bodo tudi predstavniki lačnih otrok, ki jim bodo obiskovalci po želji lahko pripravili in postregli golobe po svojem okusu, tistim, ki se bo nekoliko bolj mudilo, pa bodo na voljo že pripravljeni poceni visokokalorični obroki iz žuželk po receptu slovitih Združenih narodov.

Organizatorji so še posebej ponosni na vrtiljak Kolo sreče, na katerem bodo javni uslužbenci skušali na eni nogi in s prevezo čez oči kljubovati vse hitrejšemu vrtenju. Splačalo se bo potruditi, nagrade so namreč več kot vabljive: zmagovalec bo lahko obdržal službo, prva dva zasledovalca pa regres. Če seveda preživijo nori lunapark!;)

Prevoz bo organiziran tudi do predsednika Boruta, ki bo obiskovalcem predaval o tem, kako se je naučil preživeti s skromnimi tremi tisočaki na mesec, pa tudi do zapornika Ivana, ki bo delil lastno izkušnjo prehoda z nepotrebnega luksuza na trendi asketski minimum. Po spletu bo mogoče pregledati stanje na računih slovenskih mogotcev v davčnih oazah, izračunati globino lastnega minusa pri vlaganju v naš največji dimnik in še marsikaj.

Potem pa na pokopališče.